Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért engem választ ha megtette ezt velem?
Mert te már be vagy törve, hiszel neki, kényelmesen tud az orrodnál fogva vezetni. A kérdés inkább az, hogy ezek után te miért választanád őt.
2023. okt. 27. 17:44
12/19 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy belém szerelmes, nem a másik nőbe.
Én viszont tényleg szerelmes vagyok belé és rá sem tudnék nézni más férfire. Ezért is kérdőjelezem meg a szerelmét irántam
Kérdőjelezed...Haha! Már rég figyelembe se kéne venned!
Látja, hogy mekkora önbecsülés nélküli nagy 0 vagy, tudja hogy bármit megtehet veled ezért HAZUDIK neked! Értem én, hogy valaki szerelmes, de ha a másik nem viszonozza akkor miért marad vele? Szeressed jól távolról míg ki nem szeretsz belőle azt jól van. Egyébként lenne egy kérdésem: Ha te saját magadat utálod, nem tiszteled akkor miért vágysz arra, hogy beléd szeressen valaki, vagy hogy ne szeressen ki belőled?
2023. okt. 27. 17:50
Ha megcsalt, akkor nem szeret, ezt jobb ha megemészted!
A saját farkát és a ribiket jobban szereti, a hűséget meg élből nem ismeri!
2023. okt. 27. 18:06
12: Akit őszintén szeretsz, tisztelsz, képes lennél évekig hazudni, megcsalni?
2023. okt. 27. 18:54
Nos en voltam a szereto viszonyban szinte 3 evet. Miutan a volt baratommal szakitottunk (3 evet voltunk egyutt o szakitott ,mert elmultak az erzesei) en letiltottam mindenhonnan, mert rogton lett egy uj baratnoje ket het utan. Utana megkeresett elobe es addig addig amig megbocsajtottam neki. En amugy is nagyon szerettem ot. Aztan igergetett, szakitott a baratnojevel , azt mondta velem akar lenni es ket nap mulva mar ki is bekult a bararnojevel. Olyan is volt, hogy 11 ora korul megjelent a lakasomnal, hogy velem akar lenni stb. Ugy a szakitaa utani masodik, ket es fel evben multak el az erzeseim utana igen felolem mar csak szex kapcsolat volt. Na ezt csak azert irtam le, mert attol, higy teged valaaztott meg megcsalt es lehetnek erzesei a masok lany irant is. En sem ertettem, hogy miert nem szakit es miert nem velem van, mert minden heten talalkoztunk , volt, higy egesz hetvegeket egyutt toltottunk , etterembe jartunk , koncertezni , wellnesbe es nem minden talalkozaskor fekudtunk le, hogy csak azert akarjon velem lenni. A vegen mar nem is kerestem o keresett folyton.Nekem ez egy fajo pont , de szerencsere azota talalkoztam egy olyan emberrel akit ma mar a ferjemnwk mondhatok.
2023. okt. 28. 11:36
Aki szeret téged,az veled van és nem csap be,nem árul el.Nincs olyan,hogy ma veled töltöm a napot,holnap meg megyünk Anyával a Tescoba...Ugyan már,ébresztő!!!
2023. okt. 28. 19:47
Na, akkor a 17-es kommentjét nyomtasd ki és kereteztesd be! 🖼️
2023. okt. 29. 08:37
Köszi,utolsó,legalább te ismered a dörgést!...😎😀
2023. okt. 29. 22:14
További kérdések: