Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális dolog,hogy ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog,hogy ezt csinálom/ez történik velem?

Figyelt kérdés
Mióta együtt vagyok a jelenlegi barátommal, úgy érzem,hogy "becsicskultam neki". Tehát, magara nincs időm,ha este be is ülök a gép elé,mindjárt pattanok is ki,hogy ezt meg azt,még nem csináltam meg. Ő simán leül a gép elé, várja a kaját, örül annak,hogy minden rendben van körülötte,ezen felül,semmit sem mozdít. Úgy érzem,hogy ez így nem fair dolog...hogy tőle meg is koszosodhatnánk,ha kedve szottyan meg lelátogat anyucihoz enni, vagy épp beszélgetni.Megpróbáltam azt csinálni,hogy nem takarítottam,és nem mosogattam el,hátha rájön..de ugyan úgy maradt minden,hozzá sem nyúlt..Most ez az én hibám, vagy az ő hibája, mármint,hogy én vagyok túl munkamániás,vagy ő a lusta?Egy párkapcsolat nem erről szól,hogy egyenlőek a felek,és senki sincsen kihasználva?Ha megcsinálom,just is,hogy nem veszi rá magát arra,hogy legközelebb ő csinálja meg, ha meg nem,akkor meg nem akarok koszos házban élni, pókhálóval,meg poros bútorokkal. Sem kint nem segít, sem bent a házban..AKkor mégis mit gondol? Hogy meddig bírja mellette ezt egy nő? (akár én,akár más,ha szétmegyünk emiatt). Manapság már a férfiak is főznek, ő meg elvárja,32 évesen,hogy kaja legyen előtte..ha nincs, egyszerűen megy az anyjához..
2023. okt. 18. 20:53
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

"Egy párkapcsolat nem erről szól,hogy egyenlőek a felek,és senki sincsen kihasználva?"

Arról kéne mindenegyes esetben, de hát te vagy rá az élő példa, hogy te vagy a (szex)rabszolga (is) ő meg él mint Marci a hevesen.

Egy db kenyeret nem raknék elé hanem szépen elhagynám.

2023. okt. 18. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mióta tart ez?

Miért nem osztottátok fel ki mit csinál?

"Ha megcsinálom,just is,hogy nem veszi rá magát arra,hogy legközelebb ő csinálja meg, ha meg nem,akkor meg nem akarok koszos házban élni, pókhálóval,meg poros bútorokkal."

Nem csinálja, mert kiismert és tudja, hogy előbb utóbb úgyis megcsinálod.

Kényelmes neki ez a helyzet. Attól függ, hogy te ezt meddig tolerálod, mert tőle el lehet a rendrakás.... le se sz*rja.

2023. okt. 18. 21:02
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Én ilyennel nem lennék együtt.

De ha mégis, csak takarítanék, mert annak a hiánya az én életminőségemre is hatással lenne. Az étkezését telibesz...ám. Nem szolgálok ki senkit kisgyerekeken kívül. Valahogy be vagyok oltva csicskaság ellen. Ezt ajánlom neked is.

2023. okt. 18. 21:07
 4/8 anonim ***** válasza:
77%

Elvárja hogy elé tedd az ételt, segíteni nem segít, magától nem csinál semmit azon kívül hogy megdug. Mi a szószt látsz benne? A micsodáját!

Döntsd el hogy elég-e amit nyújt legalább ott és aztán azt, hogy megéri-e annyi miatt vele maradni. De tartsd szem előtt a jövőt, amely arról szólna gyerek születése után is, hogy a poharat se mosná el maga után. Nem csak te hagyod neki, nem te vagy a főbűnös, hanem a híres ancija, aki még a szaros seggét is kinyalta, vagy ugyanolyan retkes mint a párod. Hogy honnan szalajtottad nem tudom, de ha van egy csöppnyi eszed nagyon gyorsan kivágod, hazaküldöd az anyjának.

2023. okt. 18. 21:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Ő simán leül a gép elé, várja a kaját, örül annak,hogy minden rendben van körülötte"

Kérdező, de ki teszi oda elé a kaját, nem te??

Ezt te csinálod magadnak.

2023. okt. 18. 21:10
 6/8 anonim ***** válasza:
57%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Ugye nem akarsz így vagy hasonlóan járni? Rajtad múlik. A szerelem nagyon kevés amúgy, ha nem párod semmi lényegesben...

(#4)

2023. okt. 18. 21:22
 7/8 anonim ***** válasza:

akkor most egy maradi hozzá szólás jön:

ki az aki az aktív kereső, és ki az aki zsebpénzért cserébe hobbizik?

ha erre az a vállasz hogy ő és ő állja a cheket akkor neki van igaza.

ha viszont ettől eltérő a válasz akkor fel kell osztani igazságosan a feladatokat.

2023. okt. 18. 23:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Mind a ketten keresünk. Ő otthon dolgozik, én eljárok melóba.
2023. okt. 18. 23:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!