Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltál amikor először...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltál amikor először láttad részegen a párodat?

Figyelt kérdés
2023. okt. 17. 21:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
28%

Hogy bárkivel megtörténhet ez a baleset. Nem evett, rossz idegállapotban volt, nem figyelt oda.

Ha nincs folytatás, akkor baleset. Lepátyolom, korhelyleves, forró, citromos tea, egy jó, izzasztó fürdő, alvás.

2023. okt. 17. 21:46
 2/15 anonim ***** válasza:
42%
Egyikünk sem iszik.
2023. okt. 17. 22:04
 3/15 anonim ***** válasza:
62%
Nem láttam soha reszegen, de spiccesen sem. Én sem iszom.
2023. okt. 17. 22:09
 4/15 anonim ***** válasza:
77%
Gondolom semmi extrát, valószínűleg én is az voltam. Józanon általában nem jó a részegek társasága, de általában közösen ittunk barátokkal, ritka volt, hogy egyedül ment. Olyankor általában elirányítottam az ágy felé, mikor hazaért, hogy menjen aludni, mert nem volt kedvem az after party hangulatához.
2023. okt. 17. 22:21
 5/15 anonim ***** válasza:
78%
Hála az égnek, nem iszik. Félek a részegektől.
2023. okt. 17. 22:28
 6/15 anonim ***** válasza:
34%
Hetente tobbszor az vagyok.. ha iszik valaki akkor rendesen igyon ne csak osszenyalazza a poharat.
2023. okt. 17. 22:39
 7/15 anonim ***** válasza:
84%

Megijedtem, mert már terhes voltam az első gyerekünkkel.

Szerencsére az ijedtségem alaptalan volt, azóta sem láttam úgy, de akkor azért nem voltam vidám.

2023. okt. 17. 22:44
 8/15 anonim ***** válasza:
91%
Azt hogy szép csinos, szexi. Aztán reggel amikor kijónazanodtam döbbentem rá hogy egy roda dagadt tehén.
2023. okt. 17. 23:19
 9/15 anonim ***** válasza:

8. Xdd

Azt hogy agressziv barom.. aki a piayol az az valoban is.

2023. okt. 17. 23:22
 10/15 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom én részegebb voltam. (Egyetemen a koliban ismerkedtünk meg, hónapokig csak házibukikon, kolibulikon találkoztunk. Szerintem alig láttam teljesen józanon azelőtt, hogy elkezdtünk volna randizni.)
2023. okt. 17. 23:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!