Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ittas férfi hazudik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ittas férfi hazudik?

Figyelt kérdés
Tegnap este egy nagyobb társasággal elmentünk szórakozni és az egyikük (nem ismerem olyan jól, néha beszélgetünk meg viccelődünk egymással) elkezdett ölelgetni, simogatta a kezem és mindig ott volt körülöttem, nem értettem ezt, ha van barátnője akkor ez mire is jó? Nem úgy tűnt, mint aki szexet akar.
2023. okt. 17. 20:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%

Ittas férfi őszinte…

A poharára a részeg figyel igazán.

2023. okt. 17. 20:45
 2/11 anonim ***** válasza:
45%
Részegen nem tudja mit csinál
2023. okt. 17. 20:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Dehogynem…
2023. okt. 17. 20:50
 4/11 anonim ***** válasza:
45%

Ittas ferfi kanos .. ittas ferfi hazudni is tud, sokan hazudtunk mar

.

2023. okt. 17. 21:08
 5/11 anonim ***** válasza:
74%
Lehet nem szexet, csak vigaszt.
2023. okt. 17. 21:18
 6/11 anonim ***** válasza:
40%

Igen, a részegek is hazudnak.

Az alkohol oldja a gátlásokat, de nem egy misztikus igazsazságszérium.

Én hazudtam már részegen. Megközelített egy rossz arcú férfi, mire rögtön azt mondtam, hogy van barátom. Azért a részegség során sem veszíti el az ember teljesen a kontrollt.

2023. okt. 17. 21:22
 7/11 anonim ***** válasza:
69%

El sem hiszem, hogy ezt komoly kérdésnek szántad.

Ha téged boldoggá tesz, hogy ittas, alkoholos lehelletű férfi/ak ölelgetnek. Hát te tudod. De szerintem talán józanokkal kellene kezdeni, akinek pl nincs barátnője...

Egyébként ismerős a sztori (akár filmekből is) mikor ilyen olyan bulika után a pasi ittasan hazaviszi a nőt, reggel pislog nagyokat, hogy te jó isten....??

2023. okt. 17. 21:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem csak egy puszikát akart, az alkoholtól bűzlő szája közé.
2023. okt. 17. 22:53
 9/11 anonim ***** válasza:
A piával egyenes arányban nő a vágy és ugyanigy csökken a teljesítmény.
2023. okt. 17. 23:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Én pont hogy piásan szoktam hazudni, pont azért mert a sok hülye abban a tévhitben van, hogy a piás férfi csak igazat mond. Rengeteg alkalommal mentette meg az in vino veritas a valagamat.
2023. okt. 18. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!