Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfiak, akik beleszerettetek másik nőbe! Hogy viseltek a hiányát? Sokat gondoltok rá?
1es
Ha arra gondolsz hogy aki elvett vmikor egy nőt és sok év múlva másba lesz szerelmes, annak felületesek az érzései. Nézz körül a környezetben, gondolom mindenki azzal van együtt, akivel 20as éveiben összeköltözött.. Ja nem... 😅
Bár női oldalról írok, talán nagyobb segítség, mint az eddigiek. Nagyon régóta volt már párom, amikor megismertem egy házas férfit, nagyon sokat gondoltam rá, sokszor helyeztem a párom elé. Fontosabb volt, hogy vele tudjak időt tölteni, mint a párommal. Én azóta szakítottam, de még nem tartok ott, hogy jó lenne továbblépni és elfelejteni ezt a férfit. De a házasságába sem fogok belerondítani soha.
Nem jelenti a kapcsolat végét, ha megtetszik valaki, ha tudsz a feleséged mellett dönteni. Nekem az jelentette a végét, hogy nem tudtam a páromat választani és érte dolgozni. Ha tovább akarsz lépni, valószínűleg menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!