Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit érezhet irántam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érezhet irántam?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit ellöktem magamtól az érzéseim miatt és hosszú ideje megszűnt minden köztünk. Nagyon de nagyon próbál hozzám közel kerülni vàgyja a figyelmemet és árgus szemekkel néz mindig. A barátnői is folyton lesnek és beszélnek nekem róla ilyen mindenféle általános dolgokat mintha még mindig jóba lennénk. Sokszor megérint megsimogat még annak ellenére is hogy nem bánok vele szépen. Ez nekem nagyon fura és kissé elérzékenyítő mert aranyos kis szeretetmajomnak tűnik. Szerintetek mit érezhet irántam? Miért van ennyire szüksége rám?
2023. okt. 12. 14:42
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
Lábtörlő, szeretné, hogy belé töröld magad. Kérdés akarod-e, vagy inkább megszünteted vele a kapcsolatot teljesen. Nekem nem kéne még szexre se.
2023. okt. 12. 15:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem lökd el újra magadtól, hátha talál egy normális embert maga mellé, aki értékeli a szeretetet, amit nyújtani tud.
2023. okt. 12. 15:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne játssz az érzéseivel. Ne hagyd, hogy hozzád érjen és mondd meg neki, hogy te nem szeretnél tőle semmilyen kapcsolatot. Zárd rövidre.
2023. okt. 12. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!