Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irántam is érezhet valamit?
Van egy haverom, akinek van egy 2 éves kapcsolata. Közben nekem is megtetszett és ez ki is tudódott. Momdta hogy neki is tetszem és ha a barátnője előtt történik mindez mostanában ami köztünk van, akkor simán összejön velem. De akkor még nem néztünk úgy egymásra (legalábbis én nem, róla utólag megtudtam hogy már akkor is pályázott rám). A lényeg az hogy mondta hogy a barátnőjéhez meg hozzám is vonzódik, de a biztos 2 éves kapcsolatát nem akarja eldobni, mert bár nincs már rózsaszín köd, de szeretik egymást azzal a lánnyal. A fura az hogy mellette mindig látom hogy meg akar csókolni meg szeret velem érintkezni. Szóval érzem is hogy neki is bejövök. Amikor a szerelemről beszélgettünk, akkor ezt mondta: "A szív az olyan hogy húz egy kicsit ide, húz egy kicsit oda, de ki kell választanuk egy embert aki mellett megállapodunk"
Ez azt akarta jelenteni hogy esetleg én sem vagyok neki közömbös?
19/L
Nem eleget érez. Arra elég, hogy téged is használjon, és ne legyen lelkiismeretfurdalása, elvégre a szívnek nem lehet parancsolni...De annyit nem jelentesz, hogy téged válasszon és csak veled legyen kapcsolatban.
Azt egyértelművé tette, hogy ha választania kell, akkor a nőjét választja.
Vonzalmat igen, szerelmet nem, akkor gondolkodás nélkül veled jönne össze.
Szedd össze magad, és ne légy ágymelegítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!