Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor vajon mit érezhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor vajon mit érezhet irántam ez a fiú?

Figyelt kérdés

Nagyon bejön a legjobb fiú barátom, akinek barátnője van. Évekig úgy gondoltam hogy friendzone-ban vagyok, viszont 3x már csókolóztunk. Amikor rákérdeztem azt mondta hogy ő felépített egy kapcsolatot, a biztos kényelmét most nem akarja feladni egy bizonytalan útért. Innentől kezdve úgy éreztem hogy én nem vagyok olyan fontos. Ha viszont szomorú vagyok, vagy bármilyen problémám van, akkor egyből ír és ha összeveszünk akkor mindig próbál a kedvemben járni, olyankor meg azt érzem, hogy mégis fontos vagyok. Amúgy nagyon sokat flörtöl velem. Akkor ezek alapján ő most hogy áll?

Engem kicsit izgat is, hogy megy a flört de ténylegesen sosem esünk egymásnak hanem csak húzzuk egymás agyát, így ez az izgalmas érzés tovább fennmarad és megcsalás sem történik

2022. ápr. 6. 17:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
"és megcsalás sem történik" 3 csók már bőven 3 megcsalás volt, nem?
2022. ápr. 6. 17:40
 2/8 A kérdező kommentje:

Hát kinek mi

Egyébként szájrapuszi voltt ha ez enyhítő körülmény

2022. ápr. 6. 17:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem enyhítő.
2022. ápr. 6. 17:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan enyhítő.

Megcsalás az megcsalás

2022. ápr. 6. 17:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Őt is izgatja, aztán otthon nagyobbakat élvez a barátnőjén. Azért kedves veled, hogy el ne veszítse a titkos játszópajtit. Ennyit érez.
2022. ápr. 6. 17:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nem is a barátom?
2022. ápr. 6. 17:54
 7/8 anonim ***** válasza:
89%
A valóban csak barátok nem csókolgatják egymás száját. Ő nem barát, csak egy kanos pasi, aki élvezi a játékot veled.
2022. ápr. 6. 18:18
 8/8 anonim ***** válasza:
46%
Hogy is nevezik az erotikás elmebetegeket?
2022. ápr. 6. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!