Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádlakból lehet szeretlek?
Még elég friss kapcsolat (2 és fél hónap), párom mondja gyakran, hogy imádlak, de nyilván ezt az ember mondhatja a haverjának is vagy a barátság extrákkal ismerősének is.
Szóval lehet most én vagyok a gyökér, de engem ez kicsit zavar vagy elbizonytalanít.
Viszont ugye még nemrég jöttünk csak össze, illetve a viselkedése meg elmondása alapján is komolyan tervez velem.
Van aki először csak ezt mondta ki, és később szerelmes is lett?
Lehet ez hülye félelemnek tűnik, csak eleve kevés az önbizalmam, meg hát én úgy érzem beleszerettem de nem akarom még így kimondani...
Első kommentelő, azért nem naponta traktál ezzel, meg nincs így rám szállva sem, hogy pl minden nap találkozzunk mert jaj mi lesz. De utána olvasok még azért.
Volt amúgy egy exem aki nagy manipulátor volt (nem tudom, hogy nárci volt-e) ő jól taccsra tett lelkileg, ez a férfi egyelőre nem emlekeztet rá viselkedesben egyáltalán.
De amúgy persze nem fogok rögtön elájulni meg feltétel nélkül megbízni valakiben, akit nem régóta ismerek, nem is tudnék...
Azt is mondja, hogy nagyon kedvel meg írja, hogy hiányzom stb.
Amúgy lehet ott keresek problémát ahol nincs, sajnos mindent túl parázom meg szorongok, rossz tulajdonság ez tudom.
Én azt mondom, hogy nem kell ennyit lovagolni a szavakon. :) Mondjuk én egyszer sem mondtam egy haveromnak sem, hogy imádom, dugópajtim meg soha nem volt, de még ha másképp lett volna, akkor is azt mondom: egy működő kapcsolatban tudják egymásról a felek, hogy mit éreznek egymás iránt. Ezt szavakkal is meg lehet beszélni, de még fontosabb, hogy hogyan viselkedtek egymással. Mondani bármit lehet. Exem is ezerszer mondta, hogy nagyon szeret, aztán közben össze-vissza flörtölt, meg azért idővel kiderült, hogy a szeretete mértéke nagyban függött attól, hogy mennyire van közel a fizetésnap. Mostani barátnőm meg utálja szavakban kifejezni az érzéseit, mégsincs kétségem afelől, hogy szeret, sőt, eddig senki nem szeretett még ennyire.
#9: Erre meg csak azt tudom mondani, hogy az ilyen, aki egy "szeretlek"-től kiakad, soha nem is szeretett, csak... igazából átvert. Meg gyanítom, mentálisan komoly gondjai lehettek. Ne búsulj, ennél csak jobbat fogsz találni. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!