Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érzelemteli párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelemteli párkapcsolatban valóban minimálisan számít a méret? (13 cm már elég a nőknek?)

Figyelt kérdés
2023. okt. 10. 14:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
13%
9. Ulj bele a kolas flakonba..
2023. okt. 10. 18:00
 12/28 anonim ***** válasza:
80%
Na igen... nem utolsó, ha nem vált ki belőled egy ártatlan vélemény olyan indulatokat, mint a 11-esből. A kólásflakon és a grafit ceruza között van pár átmenet. Nem kell egyből valami nagyot vizionálni, csak mert neked ezzel kapcsolatban van komplexusod.
2023. okt. 10. 18:04
 13/28 anonim ***** válasza:
84%
Azért kész, hogy bedurcizik, mert a nő is szeretné élvezni a szexet, de elvárja, hogy a pöcse mehessen punciba, szájba, seggbe, kézbe, mell közé, térdhajlatba, hónaljba...
2023. okt. 10. 18:15
 14/28 anonim ***** válasza:
36%
12. Grafit ceruza vekony farkat hol lattal te ?nektek az is nagyon vekony ha 2 ferfi ujnyi ..
2023. okt. 10. 18:23
 15/28 anonim ***** válasza:
56%

13.

A férfi alá van rendelve a nőnek a szexuális területen.

2023. okt. 10. 18:23
 16/28 anonim ***** válasza:
72%

11.

HA HA HA, csak nem kicsi a brokid? Miért nem növesztettél normális méretűt? Nem olyan nehéz az!

2023. okt. 10. 18:25
 17/28 anonim ***** válasza:
33%
16. De grafit ceruzat irt a no .. olyan vekony ninca senkinek szerintem ! Xdd
2023. okt. 10. 18:26
 18/28 anonim ***** válasza:
22%

"A férfi alá van rendelve a nőnek a szexuális területen."

Szerintem az az alárendelt, akinek szopnia kell.

2023. okt. 10. 18:30
 19/28 anonim ***** válasza:
75%
9-es vagyok. Köszönöm, de erre van egy elég jól méretezett vibrátorom is, a kólás flakont meghagyom neked. Örülök, ha csak ennyi esett le a szerintem értelmesen és számomra logikusan megfogalmazott válaszomból. Legyen szép estéd!
2023. okt. 10. 18:30
 20/28 anonim ***** válasza:
74%

Olyan vastag se nagyon, mint egy kólás flakon. Nem nagyon megy az átvitt szövegek értelmezése mi?

Mint írtuk többen, a hüvely nem egy egyen gyártott műanyag. Tehát, ha valakinek x méret kicsi, másnak lehet jó, vagy épp fordítva, az egyiknek x tökéletes, a másiknak fájdalmas. Ha vékonyka, olyan nőt kell keresni, akinek szűk a hüvelye, vagy olyat kell virítani más téren, amiért hajlandó hüvelytornára, hogy jobban rád tudjon szorítani.

De, szerintem te csak egy gyenge troll vagy, úgyhogy, kíváncsian várom, mit tudsz erre reagálni.

2023. okt. 10. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!