Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelemteli párkapcsolatban valóban minimálisan számít a méret? (13 cm már elég a nőknek?)
Megnéztem a kedvedért, 12 cm a kis barátom, amivel jelenleg önkielégítek. Nincs kapcsolatom épp. Ebből kb 8 cm megy be, ha egyáltalán annyi bemegy, mert ugye, valahol fogni is kell.
Nekem eleve a kisebb partner az egyetlen opció, mert ilyen a "kialakításom". Szóval, a 13 cm ideális lenne. Nekem. Van, ahogy írták is, akinek más a hüvelye és a nagyobb a jobb számára. Bár, a vastagság mérvadóbb, mint a hossz egyébként. Mert, nem azért "lötyög" mert rövid, hanem mert vékony.
Meg kell találni a számodra megfelelőt. Emellett, sexshop-okban lehet venni ezt, azt, ami segít, ha mégse tökéletes, illetve a nő végezhet intim tornát, amivel szintén sokat lehet javítani.
Akinek a bőröd, szemed, hajad színe gond, vagy a hangmagasságod, stílusod stb. azokon is ennyit görcsölsz? Fölösleges a farokra kiélezni, lehetsz te szar az ágyban nagyobb mérettel is, vagy lehetnek annyira eltérőek a vágyaitok, hogy a tökéletes passzolást is inkább a kukába hajítja az ember. Nem kell ezzel ennyit foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!