Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érzelemteli párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelemteli párkapcsolatban valóban minimálisan számít a méret? (13 cm már elég a nőknek?)

Figyelt kérdés
2023. okt. 10. 14:45
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
53%
Nálam a méteres farok az alap, mert ha a rondábbik nem elvárja, hogy ne legyen rajtam egy gramm zsír se, és minden szál szőröm legyen kitépve, akkor elvárom a 100 centit.
2023. okt. 10. 14:50
 2/28 anonim ***** válasza:
38%
Ez elég arra, hogy megnevettesd őt. Ha tényleg szerelmes, akkor nagyon rosszkedvű lesz, mert elhagyni nem tud rögtön. Aztán úgyis elfog, de papíron más miatt.
2023. okt. 10. 14:59
 3/28 anonim ***** válasza:
91%
Tudod, ahogy a férfiak, úgy a nők sem egyformák. Méretileg sem. Nekem elég lenne, de van, akinek nem- Miért mindig csak fekete-fehérben tudtok gondolkodni?
2023. okt. 10. 15:07
 4/28 anonim ***** válasza:
64%
Volt kisebb farkú pasim. Eszembe se jutott elhagyni miatta, hiszen szerettem. Pedig aztán nekem tényleg fontos a szex.
2023. okt. 10. 15:19
 5/28 anonim ***** válasza:
40%
A jó, érzelemteli párkapcsolathoz kell a minőségi szex. Ehhez pedig TÖBBEK KÖZÖTT a megfelelő méret.
2023. okt. 10. 16:11
 6/28 A kérdező kommentje:
És mekkora az a megfelelő méret?
2023. okt. 10. 16:38
 7/28 anonim ***** válasza:
18%
Tobb eves kapcsolatom volt es rwndszeres szex.. nem volt baj vele. Vannak nagyon nagyra tagulo orias barlangok ott a 18 is lotyog..
2023. okt. 10. 17:11
 8/28 anonim ***** válasza:
73%

Megnéztem a kedvedért, 12 cm a kis barátom, amivel jelenleg önkielégítek. Nincs kapcsolatom épp. Ebből kb 8 cm megy be, ha egyáltalán annyi bemegy, mert ugye, valahol fogni is kell.

Nekem eleve a kisebb partner az egyetlen opció, mert ilyen a "kialakításom". Szóval, a 13 cm ideális lenne. Nekem. Van, ahogy írták is, akinek más a hüvelye és a nagyobb a jobb számára. Bár, a vastagság mérvadóbb, mint a hossz egyébként. Mert, nem azért "lötyög" mert rövid, hanem mert vékony.

Meg kell találni a számodra megfelelőt. Emellett, sexshop-okban lehet venni ezt, azt, ami segít, ha mégse tökéletes, illetve a nő végezhet intim tornát, amivel szintén sokat lehet javítani.

Akinek a bőröd, szemed, hajad színe gond, vagy a hangmagasságod, stílusod stb. azokon is ennyit görcsölsz? Fölösleges a farokra kiélezni, lehetsz te szar az ágyban nagyobb mérettel is, vagy lehetnek annyira eltérőek a vágyaitok, hogy a tökéletes passzolást is inkább a kukába hajítja az ember. Nem kell ezzel ennyit foglalkozni.

2023. okt. 10. 17:28
 9/28 anonim ***** válasza:
47%
Énis azt gondolom, hogy a vastagság na meg a mögötte lévő tudás többet számít. Illetve ha a párod kicsinek gondolja, de tudod ezt kompenzálni minőségi és tartalmas előjátékkal, akkor nemhiszem, hogy zavarna bárkit is. 26n
2023. okt. 10. 17:49
 10/28 anonim ***** válasza:
71%
Nekem a csiklóvibrátorom van. Tudod, amit nem kell bedugni. Olyanokat élvezek vele, mint a ház.
2023. okt. 10. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!