Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A dél-afrikai nőknek valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A dél-afrikai nőknek valóban olyan szerény igényeik vannak egy párkapcsolatban, mint ahogyan ez az énekesnő énekli a videójában?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=U9jeNEEjD6E

Lefordítottam a dalszöveget, mert gondolom nem sokan értik meg ezt a nyelvet:

"Még ha nem is a legjobb dolgaid vannak, örülök, hogy találkoztunk. Még ha mindent a saját kezeddel kell felépítened, ragaszkodni fogok hozzád. Sohase kell, hogy a pénz határozza meg a boldogságomat, százszor is téged foglak választani, még ha mindent az elejéről kell felépítenünk. 10 zacskó sót akarok megenni, így mindig tudni fogod, hogy itt maradok. Szeretem, mikor mellettem vagy, megnyugtatod a szívemet. Dobd le a maszkokat! Csak melletted érzem magam a legjobban otthon. A karjaid az otthonom, így nagyobb biztonságban érzem magam. Tudod, hogy mire gondolok. Többé már nem csak én és te, hanem mi vagyunk. Egy csapat vagyunk és együtt dolgozunk, a nevünkre építünk."

2023. márc. 5. 14:59
 1/7 anonim ***** válasza:
24%

Na igen barátom, de cserébe dél-afrikai körülmények között kellene élni, mert ott tényleg elég ez is, de nincsenek olyan "luxus" dolgok (vagy csak nagyon korlátozottan), mint vegyesbolt, angol wc, normálisan felszerelt patika, közbiztonság.

Szerintem még a legincelebb incelnek sem érné meg egy nőért lecserélni az európai életszínvonalat egy afrikaira.

2023. márc. 5. 15:08
 2/7 anonim ***** válasza:
30%

Képmutatásról hallottál már?

A pénz nem boldogít!

Nem a méret a lényeg!

A belső fontosabb mint a külső!

......és még sorolhatnám.

2023. márc. 5. 15:11
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Johannesburgban 1400 euró az átlagbér. Mielőtt gyorsan odautaznál, hogy te leszel a Nagy Fehér Főnök, akiért ölni fognak a nők, ha van nála iható víz.
2023. márc. 5. 15:15
 4/7 anonim ***** válasza:
14%
Ez full kamu,a nőknek egy büdös szavát nem szabad elhinni,saját maguknak is hazudnak nem hogy nekünk.
2023. márc. 5. 15:31
 5/7 anonim ***** válasza:
28%

Ezt mond Rihanna és társainak..

Talán abban viszont lehet igazság , hogy amelyik nő anyagilag nincs gondban es helyen vannak a belso ertekei is , azt kevesbe fogja erdekelni hogy mennyivel van kevesebb az adott ferfinak mar ha meg van az az erzes.

2023. márc. 5. 17:20
 6/7 anonim ***** válasza:
30%

Az interneten nyilvánosan mindenki elfogadná a szegény társat, de azaz igazság hogy a gazdagság felé húznak!

Persze férfiak előbb választanak lefelé mint a nők!

2023. márc. 5. 18:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet komolyan venni egy hölgyyet, aki 10 zacskó só megevésével kívánja igazolni, hogy ő ott marad.
2023. márc. 6. 10:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!