Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha úgy érzitek hogy kezd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha úgy érzitek hogy kezd kicsúszni a dolog a kezeitek közül, mit léptek?

Figyelt kérdés
Elsősorban nőkhöz szól a kérdésem. Van egy lány az életemben, akivel együtt voltunk, de ő szakított annak ellenére, hogy nem volt biztos benne hogy ez a helyes döntés, de utána is tartottuk a kapcsolatot. Én egy ideje próbálom megszakítani ezt, mert nem akarom, hogy azt érezze, bármikor ott vagyok neki, csak egy szavába kerül, konkrétabban nem írok vissza neki, de mióta ez van, nagyon aktív lett a közösségi oldalakon, folyamatosan posztolgat magáról képeket, pedig nem volt rá jellemző korábban. Kérdésem az, hogy ez vajon nekem szólhat e és próbálja fehívni magára a figyelmet, vagy csak ő is eljutott oda, hogy ezt végre el kellene engedni? Nem azért érdekel mert hátha még akarhat valamit, hanem mert nem szeretem ezeket a gyerekes játszámázásokat, azt meg főleg nem tudom értékelni ha valaki próbál manipulálni, nem így ismertem meg, aki ilyenekbe belemenne, ha tudnám hogy erről van szó, inkább le is tiltanám. Szerintetek?
2023. okt. 9. 11:19
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Ha még te sem tudod, mi hogyan lehetnénk gondolatolvasók. Letiltani ugyanolyan játszma.

(Talán ezért nem működött köztetek, mert nyílt kommunikáció helyett a szerelem bizonyítéka számotokra az, ha a másik "megérzi", hogy mit miért csinálsz, kvázi a saját meghosszabbításod, akivel feloldódok egymásban. Ez egy éretlen hozzáállás valamelyikőtök vagy mindkettőtök részéről. Az érett kapcsolatban nincsenek ilyen elvárások, hogy a másik milyen legyen, és nincs az, hogy mi "ciki", ott bátran megkérdez az ember bármit a másiktól, pont azért, mert a másik érdekli és meg akarja ismerni, ahelyett, hogy beleképzelne valakit.)

2023. okt. 9. 11:26
 2/6 anonim ***** válasza:

1. Miért lenne játszma? Az egyetlen logikus lépés szakítás után, hogy megszakítjuk a kapcsolatot az illetővel.

Kérdező, te minek futsz a hajó után, ami már elment?

2023. okt. 9. 11:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd le és meglesz oldva a probléma. Te (is) játszmázol egyébként egyértelműen...
2023. okt. 9. 12:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát ez a dolog nem kezd kicsúszni a kezedből, kérdező, hanem már kicsúszott. Hagyd a pba!
2023. okt. 9. 12:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha szakítottatok akkor már úgy is tud "játszmázni" a másik, hogy beszéltek egymással. Ekkor is történhet mindenféle befolyásolás.

Általában az emberek ha szakítanak akkor utána már nem beszélnek egymással.

Nem kell tiltogatni meg törölni. Ha mindkét fél intelligens akkor egyszerűen csak mindenki megy a maga dolgára, nem követi a másikat közösségi médián, nem beszélnek hanem mindkét fél a saját jövőjére koncentrál.

De ha már a másik beszélni akar veled, megy utánad, te meg nézegeted a közösségi médián, akkor egyik félről sem lehet elmondani, hogy felnőtt ember módjára hoztatok volna egy döntést (szakítás) és kitartottatok volna a döntésetek mellett. Mindkét fél a másik után "szimatol". :)

Mi értelme van így a szakításnak?

Gondolom amúgy is volt valami oka a csajnak hogy szakított....

2023. okt. 9. 14:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, ahogy a többiek írták, ez tőled is játszmázás. Ha nem akarsz tőle semmit amúgy se, akkor mit számít, hogy mit miért csinál?

Zavar hogy posztolgat? Töröld le akkor, de ne azért, mint amit itt sugallsz, hogy neki rosszul essen, hogyha csak neked szólnak ezek. Hanem azért, mert téged zavar.

Kérdésedre visszatérve mindkét opció lehetséges, talán játszmázik, talán nem, nem tudhatjuk ennyiből, nem ismerjük a lányt.

2023. okt. 9. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!