Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 èv korkülönbség a mai világban sok? A nő a fiatalabb
#20 ez így igaz. Csak szerintem nem úgy ahogy gondolod. Feltételezem a 42-70-et tartod elfogadhatónak és reálisnak. Hát nem az.
Párkapcsolatra, házasságra nyilván egyik sem megfelelő, de kalandra még mindig inkább a 22-50, abban az esetben ha az 50 éves úgy néz ki mint Brad Pitt vagy George Clooney tíz éve, bár ennek kicsi az esélye. Mégis előfordul ilyen, ha máshogy nem hát sugar kapcsolatban, az 50 éves még úgy ahogy működik, a lány pénzt kap és becsukja a szemét. Viszont egy 42 éves nő mit kezdene egy idős emberrel, hát semmit. Retteghetne hogy mikor robban le a papi és pelenkázhatja, miközben vele egykorú vagy fiatalabb férfival is élhetné a felnőtt, és nem nyugdíjas életét.
Szóval nekem határozottan az utóbbi a rémisztőbb.
43N férjem 32 nemsokára.
Megyek buszsofőrnek.
Hallottam minden kopasz, dagadt, vén, csóró buszosnak -nek gyönyörű nője van.
4 feltételnek már mefelelek ...
A sofőrség is fontos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!