Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ahhoz kb. a legjóképűbbek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ahhoz kb. a legjóképűbbek közt kell lenni, hogy egy férfi tetsszen egész életében 10-15-20 évvel fiatalabb felnőtt korú nőknek?

Figyelt kérdés

Ahol nem a pénzét nézik (már ha van neki), hanem tényleg tetszik a nőknek.

Pl. egy haverom is 36 éves, mint én. A csaja 22 éves. Együtt vannak 3 éve. Én el se bírom képzelni, hogy tetsszek egy huszonévesnek. Ez a haverom jóképű, 30-nak se néz ki, nincs sok pénze, a csaj tényleg szereti magáért. Ha nem vagy nagyon jóképű, akkor esélytelen?

2023. szept. 20. 09:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a haverod maga a nő érdekli, és nem csak az, hogy minél fiatalabb legyen. Senki nem akar fétistárgy lenni a vágyaidhoz.
2023. szept. 20. 09:03
 2/17 anonim ***** válasza:
Igen. Nyilván. Na ná, vén és ronda is miért kéne egy fiatalnak?
2023. szept. 20. 09:08
 3/17 anonim ***** válasza:

A pénz amúgy jellemzően nem érdekli a lányokat, csak olyan értelemben hogy legyél életképes és eltud magad tartani.

Mondjuk hozzáteszem lány részről aki ilyen korkülönbségben benne van az vmelyest apa komplexussal bír, ami egyáltalán nem ritka. Egy 30-39 éves esetén azt jelenti hogy minden 4. lánynál van esély átlagban, és ahogy öregedik a férfi úgy csökken ez a szám, de még 50 éves haveromnak is volt 18 éves barátnője nem egy. Nyilván ahogy mondta már csak minden 10.nél van esélye, de rengeteget csajozott és kitudja szürni hamar hogy kinél van esélye és csak olyannál próbálkozik, aki látja hogy vevő rá, szimpatikus

2023. szept. 20. 09:26
 4/17 anonim ***** válasza:
A pénz később válik fontossá amikor nővé érnek és szeretnének családot vagy elkezdenek gondolkozni rajta
2023. szept. 20. 09:27
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Imádom amikor egy kevésbé vonzó férfi vagy nő azon panaszkodik, hogy aki jól néz ki az sikeres az ellenkező nemnél. Majd várja a megváltást, hogy valaki tegyen már csodát, hogy a nem annyira tetszetős személyek is sikeresek legyenek mindenki szemében.

Ez olyan, mintha a csóró arra panaszkodna hogy van 80.000Ft-ja, a Ferrari meg 60.000.000Ft, és ezt az autót csak a gazdagok vehetik meg! Hát ja, ők! A Ferrari ára sosem lesz 80.000Ft, ezt vagy elfogadod, vagy elkezdesz több pénzt keresni.

Hihetetlen amikor elvileg felnőtt embereknek nulla az önértékelése, olyan dolgokról álmodoznak, amire esélyük sincs(alapból).

2023. szept. 20. 09:39
 6/17 anonim ***** válasza:
48%
Kedves kérdező, saját tapasztalatom szerint, ha egy pl. 21 éves lánynak lesz egy 46 éves szeretője mondjuk, ahhoz mindig fel kell csillogtatni valamit, mert ennyi idős korban sajnos a lányok egy kiseb része, elég idióta. Ha mázlija van gazdag az illető, nagyon, bár ez sajnos hírnévvel is jár, azaz mindenki ismeri.Így nyilván azt is, aki vele van.Bár a szeretőket csak arcról szokták, mert azért a látszatot fenn kell tartani.Minél jobban kinyílik a világ a pénz miatt, és magának a helyzetnek az izgalma miatt, annál jobban elvesztik ezek a lányok a kontrollt.mert azért ilyen idiótáknak azért lényegében képtelenség ellenállni, mikor bemegy a saját működtetésű szórakozóhelyére és kimarkol egy vagon pénzt. Amennyiért más két hónapig dolgozik. És de, bizony el lehet költeni, egy éjszaka ugyan úgy, ahogy pl.1997-ben is el lehetett költeni
2023. szept. 20. 09:41
 7/17 anonim ***** válasza:
kisebb
2023. szept. 20. 09:42
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miért csak a nálad minimum 10 évvel fiatalabak a pálya? En húszevesen nagyon ronda voltam, 30-ason sokkal jobban nézek ki. Ne haragudj, de a kor nem garancia semmire sem, csak ha tenyleg az a célod, hogy a haveroknak akarsz megfelelni, hogy neked húszéves barátnőd van. Nem garancia arra, hogy jobb az ágyban, hogy erdekes, intelligens személyiseg. Talan masokat is eszre kellene venni. Ha latsz egy nagyon vonzó nőt aki 30 éves az miért nem opció? Igy is 6 évvel fiatalabb nálad.
2023. szept. 20. 09:45
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

8,

Szerintem a férfiak egy jó részének babaarc fétise van, az meg kizárt hogy 30+ éves nőnek legyen. 25 éves korig előfordulhat,felette már nagyon ritka

2023. szept. 20. 09:50
 10/17 anonim ***** válasza:
54%
Én 48 éves vagyok. Nézegettem a korosztályomat fényképről, osztálytársak, ismerősök. Némelyik az apámnak/anyámnak néz ki, holott egyidősek vagyunk. Tehát a nagy korkülönbség külsőre sokszor nem is feltűnő. A mai lányok fele a koruknál bőven idősebbnek néz ki, sokszor huszonéves nőket simán 35+-osnak néztem.
2023. szept. 20. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!