Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahhoz kb. a legjóképűbbek közt kell lenni, hogy egy férfi tetsszen egész életében 10-15-20 évvel fiatalabb felnőtt korú nőknek?
Ahol nem a pénzét nézik (már ha van neki), hanem tényleg tetszik a nőknek.
Pl. egy haverom is 36 éves, mint én. A csaja 22 éves. Együtt vannak 3 éve. Én el se bírom képzelni, hogy tetsszek egy huszonévesnek. Ez a haverom jóképű, 30-nak se néz ki, nincs sok pénze, a csaj tényleg szereti magáért. Ha nem vagy nagyon jóképű, akkor esélytelen?
Így van 8-as, jól látod.
Meg nem is szép dolog, hülyíteni a gyanútlan kis 20 éveseket.
Mert aztán vége a nagy szerelemnek, az meg szerencsétlen besétál a helyi fősulira, csupa tarisznyás, pattanásos, kis senki közé, akik azt hiszik magukról, hogy minden nő értük áldozza fel az életét, és lényegében úgy gondolja már a bejárati ajtó magasságában, hogy innen nincs lejjebb. Pedig van, mikor elmegy a gyárba diákmunkára, hogy legyen pénze, és koszosan, dideregve áll éjszakai műszak után a buszmegállóban és TÉNYLEG úgy érzi magát mint a kis gyufaáruslány.
Leforgatnám ezt a "filmet" minden ilyen lánynak:)
10- pedig elhiheted, hogy te sem fiatolodtál, de mivel megszoktad a sajat arcod látványát a tükörben ezért nem látod, hogy mennyit változtál az évek alatt. Könnyen lehet hogy az osztalytarsaid is ugyanazt gondolják mint te róluk...
Amúgy meg rohadtul gáznak tartom én is, ha valaki ugy áll az egeszhez, hogy neki csak ilyen meg olyan parameterű egyeddel áll szóba, csak nalanál 20 évvel fiatalabbal jönne össze, válogat, mikor ő semmit nem tud adni annak a z embernek. Se a vonzó fizikumot se a jóletet, semmit. Csak szeressék önmagáért. Nem a húszévest kell leidiótazni, mert anyagias, hanem azt a hapit aki nem érti miért kell kompenzalnia ha nem nez ki jól.
" Ha latsz egy nagyon vonzó nőt aki 30 éves az miért nem opció? Igy is 6 évvel fiatalabb nálad."
Ezek általában azok a férfiak, akik a korosztályuknak sem kellenek és az idősebbnek sem.
Nem kell a legjóképűbbek között lenni. Ismerősnek 10 évvel fiatalabb barátnője van. Ismerős nem lepukkant, vagy bármi ilyesmi, de nem is egy kiemelten jóképű valaki. De hozzá kell tenni, hogy ránézésre meg nem mondod, hogy ennyivel fiatalabb a csaj. Nem csúnya a csaj se, vagy ilyesmi, de simán kinézed belőle a 30-at is, a 20 helyett.
Viszont igen, fétisként kezelni a másik korát továbbra is beteges. Inkább pszichológushoz menj, hogy a komplexusaidat helyre rakja.
Olyat kell választani akinek a kora VALÓBAN megfelelő a számodra. Ha az fiatal, akkor azt.
Szerintem egész biztos, hogy nem lesz belőle harag!
12. Én sem mondtam hogy fiatalodtam, önmagamhoz képest látszik az öregedés. Viszont én mindig azzal szenvedtem, hogy minimum 10 évvel fiatalabbnak néztem ki. Nem én mondom, a környezetem. 28 évesen egy kölcsönzőben a megkérdezték hogy van-e már személyim. Tudom, tudom, az emberek fele mindig azzal jön hogy fiatalabbnak néz ki mint a kora. Lehet hogy pont annyinak nézek ki, akkor viszont a többieket lakta le az élet. Nézőpont kérdése.
Az emberek meg azzal jönnek össze, akivel tudnak. Hiába a nagy igényszint, ahhoz neki is le kell tenni valamit az asztalra. Ha leteszi akkor okés, ha nem, akkor meg álmodozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!