Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem jönnek be a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jönnek be a férfiak?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekes kérdéssel fordulok most hozzátok hátha járt valaki hasonló cipőben .

Nagyon vágyom már egy parkapcsolatra de az elkotelezodes gondolatától is a hányinger kerulget . És én igyekszem ismerkedni de valahogy senki se fog meg . Félek hogy egyedül fogok meghalni , vagy nem tudok szeretni vagy lelkem nincs vagy én se tudom mi bajom 😔

Egy kétségbeesett 28 éves nő .

2023. okt. 8. 23:02
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

Jó, de tetszett már valaki? Miket éreztél eddig?

Barátkozol fiúkkal, vagy mik voltak eddig?

2023. okt. 9. 02:15
 2/4 anonim ***** válasza:
19%

ez azért van mert túl magasak az elvárások szinte biztos

dunát lehetne rekeszteni annyi hozzád hasonló nő van itt pont mint ha ez az oldal lenne a gyűjtő helyetek.

2023. okt. 9. 03:31
 3/4 anonim ***** válasza:
53%

Kezd az egészet egy állatmenhelyen: ha ott sincsen érzéseid, akkor az egyedül maradás mindenkinek jobb lesz.

Ha vannak érzések, akkor menj önkénteskedni emberekkel. Ha ott is van érzés, akkor készíts magadnak egy listát, hogy az egyed milyen kritériumoknak tudna nálad megfelelni.

2023. okt. 9. 07:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Leszbi vagy..
2023. okt. 9. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!