Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak ,nektek nem jönnek be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ,nektek nem jönnek be az ilyen nők ?

Figyelt kérdés
Aki kedves ,hűséges és még szeret is. Mert mint látom minden férfi az ilyen nőt dobja és nem értékeli.
2022. márc. 15. 14:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
51%

Ez nekem is feltunt. Csak az kapar meg az hozza le a csillagokat aki féltékeny meg r.bancnak hisz hogy mas megkap, ha nem figyel oda.

Azok akik mellett meg hűen törődve csicskulva ott vagyok, kidobnak mimt macskát sz.rni. rosszabb esetben lelkiismeret furdalás nelkul csalnak.

2022. márc. 15. 14:58
 2/16 anonim ***** válasza:
94%

Ez most pont olyan kérdés, mint mikor egyesek azon sírnak, hogy a nőknek nem kellenek a normális, rendes férfiak.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak, de, vannak akik értékelik, viszont az önmagában nem elég egy kapcsolathoz, hogy kedves vagy és te szereted a másikat.

2022. márc. 15. 14:59
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
fordított napot tartunk? XDD
2022. márc. 15. 15:17
 4/16 anonim ***** válasza:
97%

Én kedves, hűséges vagyok, és kimutatom a szeretetemet, és ezért még nem dobtak. De ezek a tulajdonságok semmit nem érnek, ha nincs meg a vonzalom, a tűz, a közös érdeklődés, a problémák megbeszélése.

"Azok akik mellett meg hűen törődve csicskulva ott vagyok" Hát én sem szeretnék olyan emberrel együtt lenni, akik csicskulva ott van, és érzelmileg zsarol, hogy dehát én mindent megteszek érted, miért nem szeretsz? Mégis hogy lehet egy ilyen embert tisztelni?

2022. márc. 15. 15:17
 5/16 A kérdező kommentje:

Miért kedves 3-as? Én tudom van mindenféle no meg férfi is.

Tűz és vonzalom megvan. De valami mégis elromlik valahol szerintem.

2022. márc. 15. 15:20
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

"Mert mint látom minden férfi"

Láttad mindet? Nekem is sok szabadidőm van, de akkor a tiédet irigylem! 🙃

Majd szólj ha képes vagy egyénekben gondolkodni, addig értelmetlen a kérdés! :)

2022. márc. 15. 15:20
 7/16 anonim ***** válasza:

De bejönnek, de a külső milyen?

Ha dagadt, apolatlan, vagy stb nekem nem jonne be.

2022. márc. 15. 15:25
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

Ha hűséges vagy, nem osztasz meg magadról olyan képeket, amin másokat is szembesítesz kiváló/szemrevaló tulajdonságaidról, kedveskedsz, kimutatod a szereteted, szerelmed, törődsz vele, megleped, akkor "vége a játéknak", uncsi leszel 🤷🏼‍♀️ valakinek mindig emelni kell a pulzusát, hogy sose érezze magát biztonságba veled kapcsolatban, mindig lehessen "féltékenykedni" valakire, "félteni valakitől". Legyél kétértelmű, akár játszd is el, hogy rajta kívül van minimum 10 másik akinek kellesz, ha neki nem. Nem kell visszaírogatni, elég órák múlva, másnap, aztán írni kell, hogy bocsi dolgom volt, elfoglalt vagyok, tehát érezze, hogy nem prioritás, nem is érdekel igazán mi van vele. Nem szabad meglepni, semmi ilyesmi, max ő téged, azt se fújd fel, egy köszi elég. Ha elhívnak valahova, kéresd magad, tetesd is át előtte a programot, válasszon magadra. Legyél jóban a barátaival, majd csak pislog, hogy velük miért vagy kedvesebb, mint vele. Azt kihagytam, hogy legyenek fiú barátok, aztán nyugtatgasd, hogy csak barátok, ha bunkó,meg valamit elbaltáz, ki kell tenni, hogy fiú barátokkal vagy. Basically viselkedjen úgy, mint egy éretlen tinipi**. Engem ilyenért hagytak ott, belőlem hiányzott a "fűszer". 🙃

Sajnos stabil munkám van, amiből bőven eltartom magam, kamu barátaim nincsenek, nem vagyok aktív se Facebookon, se Instán (gyakorlatilag nem is létezem 🙂)

2022. márc. 15. 15:29
 9/16 anonim ***** válasza:

4

Senki nem zsarolt senkit erzelmileg

Akik mellett hű vagyok stb attol még van tartásom nem kotelezem semmire. De érzi hogy nyeregben van. Es csak ennyi is eleg sokszor hogy leértekeljék a másikat.

Aztan mikor megerzik hogy nincsenek nyeregben meg elkezdenek kaparni.

2022. márc. 15. 15:29
 10/16 anonim ***** válasza:
9-es, tehát te olyan pasikkal jössz össze, akik ha hűséges vagy, akkor dobnak, de ha félredugsz, akkor elgezdenek kaparni? Hát elég érdekes ízlésed van. Engem a férjem és az exem is akkor dobott volna ki, ha megcsalom őket, nem akkor, ha hűséges vagyok.
2022. márc. 15. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!