Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek be a fiatalabb lányoknak az idősebb férfiak?
Mert egy 30-40 éves férfinak lényegesen több pénze van, mint vele azonos korú egyetemista srácoknak.
(4-es kicsit el is szólta magát: "kevésbe smucigok".)
Ne legyenek illúzióid, a többség bottal se piszkálná meg őket.
Általában azok vonzódnak csak az ilyen semmirekellő kislánykergetőkhöz akik nem jönnek ki a kortársaikkal (antiszociálisok valamilyen fokig), a majdnem középkorú férfi meg ravasz, pontosan tudja hogy mit kell mondani az ilyen elveszett, magukat a koruknal érettebbnek tartó, de igazából a kortársaikhoz képest visszamaradott fiatal lányoknak ahhoz, hogy azt érezzék hogy ténylegesen szeretve vannak, és megérti őket a férfi.
Persze arra csak jóvá később jönnek rá hogy normális férfi alapból nem is koslat magánál évtizedekkel fiatalabb lányok után, de egy ideig nagy a varázslat.
Én azért nézegetem az idősebb korosztályt (én esetemben ez 22-35) mert a saját korosztályomban nem találok olyat aki érett, van magabiztossága és egy erős személyisége de mégsem egy nárcisztikus/egoista személyiség. Az idősebbeknél pedig jóval több ilyen férfi van, akinek sikerült megtalálnia a 2 között a középutat. Nekem fontos hogy határozott személyisége legyen hiszen nekem is az van és elnyomnám a kapcsolatban a nálam gyengébb személyiségűt vagy inkább bele se tudnék szeretni mert nem találnám vonzónak az illetőt.
18/L
Kifejtenék akik lepontoztak hogy miért tették? Érdekel a véleményük
(8as válaszoló vagyok)
9.
Mert irigyek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!