Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így mennyire helyes?
Figyelt kérdés
Egy 30-as nő elhagyja a férjét és a gyerekét a nála majdnem 10 évvel fiatalabb férfi kedvéért, mivel az "új" férfi azt mondja, ő más gyerekét nem neveli. Az "új", fiatalabb férfi azt is leszögezi, hogy nem akar soha közös gyereket. Viszont a nő, aki már a felesége, mégis szül egy gyereket. Az apja a gyerekét világéletében mostohán kezeli és igazából valóban nem is apának való, viszont ezt kijelentette a házasságkötéskor, amikor azt mondta, közös gyereket nem akar.2023. okt. 6. 09:33
1/10 anonim válasza:
Semennyire. A férfi ha nem akart gyereket, akkor miért nem tett ellene? A nő pedig szintén. Mindkettő hibás, szegény gyerekek. :(
2/10 anonim válasza:
Ki részéről helyes? A férfi vagy a nő részéről? A férfi, ha megmondta, hogy nem akar gyereket, akkor nem igazán vonható felelősségre, ha nem érdekli a gyerek. A nőt meg nem igazán tudom megérteni, ha képes volt elhagyni a gyerekeit.
3/10 anonim válasza:
Semennyire.Már a sztori elején kiderül, hogy mindkettő elmebeteg. A pasi arra kényszeríti a nőt, hogy hagyja el a gyerekét, a nő meg megteszi.
Elmebetegektől ezután miért várunk normális viselkedést?
4/10 anonim válasza:
3- nem hinném, hogy kényszerítés volt.
5/10 anonim válasza:
Hát szépek..
Amúgy ha a férfi nem akart gyereket, miért ejtette teherbe a nőt?
6/10 anonim válasza:
5 Mert az ilyen hibbantak nem éreznek soha semmit gumiban. Biztos ez is intelligenciához van kötve, a több IQ = érzékenyebb pénisz. De nyilván a nő sem egy észlény, pont összeillenek.
7/10 anonim válasza:
#4! Persze, nem úgy értettem, hogy fegyvert fogott a fejéhez, hanem megzsarolta, ha vele akar lenni, akkor a gyerektől meg kell szabadulnia. Az idióta nő meg a f@szt választotta. De normális ember ilyet se mond egy nőnek.
8/10 anonim válasza:
Én nem tarotm magam hülyének (mondjuk ki igen?:D) de én is úgy vagyok vele, hogy ha gumiban kéne szexelni, akkor inkább már nem is szexelek.
Ennek ellenére nyilván ügyeltem arra, hogy ne legyen gyerekem, amikor nem akartam:D Nem kevés alternatív megoldás van.
9/10 anonim válasza:
Hát igen, előfordul ez fordítva is. Nem egy férfi hagyja el a családját másik nő kedvéért.
10/10 anonim válasza:
10 évvel idősebb nő. A történetből egyértelmű, hogy neki kellett jobban a pasi, mint fordítva. Tehát otthagyta a gyerekét a fiatal alfa hímért. Gondolom a pasi magasabb kategóriás mint a nő. Aztán szépen bebiztosította magát egy teherbe eséssel. Szokták ezt nők csinálni, nincs új a nap alatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!