Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, összejönnétek egy olyan fiúval akivel minden passzol, de nem vagy belé szerelmes?

Figyelt kérdés
Összejönnétek egy olyan fiúval aki tisztel, rendes, normális értékrendje van, szerelmes beléd, imád, tejben-vajban füröszt, van saját lakása, jó munkája, kiszolgál, nem csal meg, stb. stb. DE mindezek ellenére nem vagy belé szerelmes, nem érzel iránta semmit?
2023. szept. 27. 06:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
nem fog veled össze jönni a csaj min bizsergnie kell a barackjának.
2023. szept. 27. 06:54
 2/14 anonim ***** válasza:
52%

Én olyan ember vagyok, aki szerint a szerelem később is kialakulhat. Szóval ha minden tökéletes akkor miért ne akarnék vele összejönni? A mai világban az ilyen pasiért a két kezemet is összetenném. Főleg mivel szingliként csak bunkók írnak rám, abban a tudatban, hogy a flegma, leszarom szövegük miatt egycsapásra elalélok. Hát elmondom, hogy ezektől csak a falat kaparom, a hátukat meg biztosan nem. (ez amúgy egy poén akart lenni. Haha) Szóval naná, hogy összejönnék vele.

Ui:Ugyanitt elkeseredett nő párját keresi.

22L

2023. szept. 27. 07:03
 3/14 anonim ***** válasza:
62%
Nem. Aki iránt nem érzek semmit, azzal nyilván nem passzol minden. Az, hogy a párom nem csal meg, tisztel, van munkája, meg van hol laknia, alapdolgok, nem valami ritka, különleges értékek, egy párkapcsolathoz és a szerelemhez lényegesen több kell. Pl szexuális vonzalom, passzoló szexuális igények, azonos távlati célok, világnézet, értékrend, hasonló humor, intelligencia, ízlés stb
2023. szept. 27. 07:11
 4/14 anonim ***** válasza:
43%
Nézd a társadalmi hova tovabbját. Persze hogy össze jön veled, mert minden a pénzről szól, nem a szerelemről.
2023. szept. 27. 07:19
 5/14 anonim ***** válasza:
60%
Ha hol nez ki es szexialisan vonz mas noket latvanyosan es engem is,akkor igen.
2023. szept. 27. 07:36
 6/14 anonim ***** válasza:
72%
nem kell minden áron kapcsolat, szóval nem.
2023. szept. 27. 07:52
 7/14 anonim ***** válasza:
70%
Nem fogsz sokáig vele maradni, ahhoz nem néz ki elég jól.
2023. szept. 27. 07:58
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Inkább maradok egyedül. Nekem fájna azt látni, hogy ennyire nincs önbecsülése.
2023. szept. 27. 08:01
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Fősulin volt így egy barátom. Nem voltam belé őrülten szerelmes, mert még az exembe voltam, de nagyon kedveltem szerettem és vártam h talán berobban vele is az érzés. De sajnos inkább elkezdett idegesíteni, uh szakítottam is.
2023. szept. 27. 08:29
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha szexuálisan nem vonz, akkor nem. Próbáltam, eleinte győzködtrm magam, hogy majd kialakul, aztán egyre jobban frusztrált, hogy szexelni akar, mikor engem a gondolattól is a hideg ráz. Egy idő után szabályozan undorodtam tőle, pedig amúgycsak semleges volt külsőre eleinte. Már minden megmozdulása idegesített, eskü, az is, ahogy a levegőt vette. Pedig kedves, jófej srác volt, akit, mint embert nagyon kedveltem. A helyzet viszont fojtogatott és dühített, amibe kerültem. Nem éri meg az egész. Azóta tudom ezt. Se másokkal nem játszok, se magamat nem szivatom.
2023. szept. 27. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!