Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejönnél egy olyan emberrel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy olyan emberrel aki megmondta a szemedben, hogy ő nem szerelmes beléd?

Figyelt kérdés

Neked nagyon tetszik az illető és szerelemhez hasonló dolgot érzel, de ő elmondja neked, hogy nem szerelmes beléd de megpróbálhatjátok.

Egy ilyenbe benne lennétek? Tudnátok azzal a tudattal vele lenni, hogy ő nem szeret titeket úgy ahogy ti őt? Legalább van egy esélyed vele lenni, de ez így valamiért számomra nem okés.

2021. máj. 10. 20:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se okés.
2021. máj. 10. 20:40
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen ettől sokkal vonzóbb ugyhogy belemész hátha megváltozik aztán x év mulva előadod h mekkorát csalódtál benne holott eleve elmondta h nem szeret.
2021. máj. 10. 20:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnék ilyenbe belemenni. Ha hozzáteszi, hogy lehet mondjuk 1 hónap, esetleg kettő és addigra biztosan kiderül hogy nem is fog soha, akkor adnék esélyt. De amúgy nem
2021. máj. 10. 20:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem okés. Csak szenvedés lesz a vége.
2021. máj. 10. 20:56
 5/12 anonim ***** válasza:
17%

Igen. A szerelem még megjöhet, ha meg nem, az sem érdekel.

Most komolyan, ha 1000 pasi elé odaállna ez a lány: [link] és azt mondaná, hogy nem szerelmes a pasiba, de próbáljuk meg. Hűséges leszek. Nem költöm el a pénzed. És lesz napi szexuális zaklatás.

Na szerinted, 1000-ből hány mondaná, hogy "Köszönöm szépen, nem kérem!" Jó, az ezerből vond le az incelt, homárt, impotenst, csórót!

2021. máj. 10. 21:05
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyesmi elsülhet jól is. Lehet, hogy beléd szeretne. Viszont nem ez a gyakori hanem az, hogy a nő szenved. Mégjobban beleszeret és mégfájdalmasabb az, hogy a férfi meg nem szereti. Független attól, hogy közölte előre:)
2021. máj. 10. 21:08
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ranezesre en sem leszek szerelmes eleve..
2021. máj. 10. 21:22
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem. Akkor sem, ha én szerelmes vagyok belé. Mert egy párkapcsolat nem erről szól. Legyünk barátok, aztán ha alakul valami, akkor alakul, ha nem, akkor meg maradunk konvencionális barátok.
2021. máj. 10. 21:28
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem általában később alakul ki a szerelem, hiszen sokan nem régóta ismerik a másikat mielőtt összejönnek, így max rajonghatnak a másikért, nagyon tetszhet nekik

Úgyhogy igen

2021. máj. 10. 22:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Simán. Meddig tart a szerelem?
2021. máj. 10. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!