Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejönnél egy olyan emberrel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy olyan emberrel aki megmondta a szemedben, hogy ő nem szerelmes beléd?

Figyelt kérdés

Neked nagyon tetszik az illető és szerelemhez hasonló dolgot érzel, de ő elmondja neked, hogy nem szerelmes beléd de megpróbálhatjátok.

Egy ilyenbe benne lennétek? Tudnátok azzal a tudattal vele lenni, hogy ő nem szeret titeket úgy ahogy ti őt? Legalább van egy esélyed vele lenni, de ez így valamiért számomra nem okés.

2021. máj. 10. 20:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Régen azt mondtam volna, hogy nem, de azóta már 8 éves kapcsolatom van, és megtapasztaltam, hogy milyen az igazi, mély szerelem, és az nemhogy az ismerkedés közben, de még a kapcsolat elején sem volt még a környéken sem. Idő kell ahhoz, hogy kialakuljanak a valós, mély érzelmek.

Szóval ha VONZÓDNA hozzám + kedvelne, akkor adnék esélyt a dolognak. Ha nem vonzódik, csak szánalomból jönne velem össze, akkor nem. De remélem, soha nem lesz már ilyen dilemmám. :)

2021. máj. 11. 02:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Nyilván már ismert előtte, hogy ki tudta jelenteni, hogy ez van. Nem mennék bele, mert majd beleesik másba, mellettem. Annyira meg nem vagyok kétségbeesve, hogy ne bírjam ki egyedül, amíg találok egy viszonzottat.
2021. máj. 11. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!