Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Olyan létezik, hogy kétszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan létezik, hogy kétszer beleszeretsz ugyanabba a személybe?

Figyelt kérdés
Hogy például egyszer már kiszerettél belőle, nem akartál tőle soha többé semmit az ég világon, majd hónapok után egyszercsak meglátsz róla egy képet, eszedbe jut sokminden a múltból és teljesen beleszeretsz újra?
2023. szept. 26. 09:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Hát akkor buta vagy, mert elfelejtetted, anno miért szerettél ki belőle.
2023. szept. 26. 10:02
 2/16 anonim ***** válasza:
69%

Létezik. Volt barátom volt ilyen kibékuléseknél.

Mindig ez a kör ment, higy szerelmes udvarol él hal.értem aztán kifordul.magábol összeveszunk szakítunk.

Aztán mjkor megint szóba állunk egymassal mert fűz udvarol, olyankor ugy kezel szinte mint egy idegen új nőt, még megkèrdezi nálam azt is, hogy kimehet e a mosdóba, es megint összejövünk.

Nem èrtem mièrt leszek neki mindig "idegen". Igy mindig újra szeret belèm.

Lehet skizo

2023. szept. 26. 10:11
 3/16 anonim ***** válasza:
57%
*Ma màr nem állok vele szóba. En szakítottam meg ezt a "körözést".
2023. szept. 26. 10:12
 4/16 anonim ***** válasza:

Másik exem is ilyen volt, csak 2.vagyok együtt járás alatt. Hogy a kapcsolatban elkezd hidegülni valahogy, de aztán valamitől pl amikor nekem udvarol más, vagy történik vmi, akkor megint beüt neki a "bumm", megint "rámáll" csábit vonz, szenved, szerelmes belém, azán ez idővel megint "lelohad".

Aztán valamitöl megint feltámad benne mert megint van valami.

Ez a 2 férfi valahogy állandoan úgy van hogy hol cent hol lent es így "hintáznak", a másik(én)meg csak szenved az egésztől.

Ezzel se állok már szóba. Sír utánam.

2023. szept. 26. 10:17
 5/16 anonim ***** válasza:
*hol fent hol lent
2023. szept. 26. 10:19
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem szerelem, hanem obszeszív állapot, esetleg a magány okozza.
2023. szept. 26. 10:20
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Számomra nem létezik. Ha valakiből egyszer kiábrándulok szerelmi síkon, akkor már soha többet nem tudok rá ugyanúgy tekinteni. Akkor se, ha normálisan váltunk el. Másnál láttam már ilyet, tehát létezik, de én nem vagyok rá képes. Viszont amit te leírsz az se szerelem, hanem csak nosztalgia, magány és a kötődési problémáid egyvelege.
2023. szept. 26. 10:36
 8/16 anonim ***** válasza:
84%

Ez fäszság, pótcselekvés. Ha már egyszer kiszerettél valakiből, akkor jusson eszedbe, hogy miért történt. Minek akarnád végigjárni még egyszer ugyanazt a kálváriát, amikor úgyis tudod, mi lesz a vége? Legnagyobb hülyeség ugyanabba az emberbe újabb illúziókat fektetni.

Ez csak nosztalgia, ébresztő!

F

2023. szept. 26. 10:47
 9/16 anonim ***** válasza:
Mert akik nem valtoznak más és más nőkkel.is ugyanugy járnak.ergo édesmindegy nekik mikor melyikkel miert megy tonkre es kivel kezdenek megint. mind ugyanabba a kútba esik. Miattuk.
2023. szept. 26. 11:00
 10/16 anonim ***** válasza:
Van, akivel nem menne (volt férj), viszont más múltbéli személlyel igen.
2023. szept. 26. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!