Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Létezik olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

Lányok! Létezik olyan, hogy van 1 srác ismerősötök, aki nem jön be nektek, de mondjuk jól érzitek magatokat vele, beleszerettek egy idő után?

Figyelt kérdés

2022. okt. 11. 15:30
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
85%
Nálam nincs.
2022. okt. 11. 15:57
 2/32 anonim ***** válasza:
51%

sok ilyen van

De neked kéne igy a csaj? Azzal a tudattal h amúgy rondának tartott, csak "meggyőzted"? Nekem nem

2022. okt. 11. 16:03
 3/32 anonim ***** válasza:
96%
Nem meggyőzte, beleszeretett. Az többet ér, minthogy tetszik neki.
2022. okt. 11. 16:05
 4/32 anonim ***** válasza:
59%
Megdumálta ami alapból nem volt meg....bocs de sztem ha elsőre nem jön be legalább egy kicsit, akkor felesleges az egész. "Beleszerethet" a nő, de eltelnek évek és megint rondának fogja látni, amikor elmúlt a lila köd....mindig ez a forgatókönyv, a többi mese habbal
2022. okt. 11. 16:12
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
2 Szerintem a nem jösz be neki az nem egyenlő a rondának tarttal.
2022. okt. 11. 16:14
 6/32 anonim ***** válasza:
30%
Volt erre példa (nem lett belőle semmi, mert a tanárom volt és sztem én neki nem tetszettem)... persze nem taszított külsőre, de nem is tetszett.
2022. okt. 11. 16:31
 7/32 anonim ***** válasza:
23%
5 miért nem?
2022. okt. 11. 17:25
 8/32 anonim ***** válasza:
98%
7: nem az a válaszoló vagyok, de simán van olyan, hogy valakit objektíven szépnek tartok, de szexuálisan nem vonz. Ahogy pl. művészetben is van olyan, hogy "szép, de otthonra nem kéne, mert nem a stílusom". Vak lennék, ha azt mondanám pl Channing Tatumra, hogy ronda, de nagyon nagyon nem vonz. Sőt mondok egy sarkos példát... több nőre mondom, hogy szép, mint férfira, de hetero vagyok, ezért nem jönnék velük össze.
2022. okt. 11. 17:27
 9/32 A kérdező kommentje:
Tehát akkor lehetséges?
2022. okt. 11. 17:36
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
9: nekem az volt... de azt nem lehet borítékolni, hogy minden nőnél így megy, és azt meg főleg nem, hogy majd pont az XY pasinál lesz majd így, hogy a személyisége ekkora sikert arat.
2022. okt. 11. 17:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!