Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Létezik olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

Lányok! Létezik olyan, hogy van 1 srác ismerősötök, aki nem jön be nektek, de mondjuk jól érzitek magatokat vele, beleszerettek egy idő után?

Figyelt kérdés

2022. okt. 11. 15:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen... elég sokszor. Csak az volt a rossz mikor tudtad hogy a másik fél hogy érez vagy épp nem mutatja ki, de már rájöttél mindenre. De az érzéseidnek nem tudsz parancsolni. Jó érzed magad vele, eltudnál képzelni más is mint barátság, de ő nem. Vagy ha ez pont fordítva van.
2023. ápr. 5. 08:28
 22/32 anonim ***** válasza:
20%

Soha

Az első pillanatban eldől a vonzalom

2023. ápr. 5. 19:52
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is így jöttem össze a párommal. Elsőre külsőre nem vonzott. De személyiségben nagyon össze passzoltunk, nagyon jól éreztük magunkat együtt.

Idővel úgy változtatott a külsőjén, hogy nekem jobban tetszen (nem kizárólag az én kedvemért, hanem olyan apróságok voltak, amiket ő is ki akart próbálni és végül neki is megtetszett) és mostanra kifejezetten olyan külsőre is, hogy nagyon tetszik és soha senki más nem kéne.

Azt hiszem nem csak belső dolgokban, de külsőkben összehangolódtunk ha így belegondolok. :')

Volt egy exem, akivel pont fordítva volt: kezdetben tetszett külsőre, de elképesztően makacsul ragaszkodott egyes dolgokhoz és egyáltalán nem vette figyelembe, amit én szerettem volna semmilyen szinten. Amikor szakítottunk, már külsőre is úgy nézett ki, hogy ha akkor ismerkedtünk volna meg, sose jöttünk volna össze.

2023. ápr. 16. 23:27
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem nincs ilyen. 😂
2023. jún. 30. 08:06
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy fiú barátom akivel elég erős barátság alakult ki az évek folytán, de egyébként egyáltalán nem volt az esetem. Nem tekintettem csúnyának, csak nem volt a ,,zsánerem''. Aztán az évek alatt annyira erős kötelék alakult ki, hogy egyre jobban hiányzott a társasága, azon kaptam magam hogy megint rá gondolok, ja és persze a személyiségét imádtam ahogy van, az nagyon passzolt az enyémhez. Tehát részemről kezdtek alakulni érzések felé, annak ellenére hogy eleinte ezt el sem tudtam volna képzelni. (Végül szimplán eltávolodtunk mert másfelé sodort az élet ) Tehát úgy gondolom, ha valaki egyébként nem a te ízlésednek felel meg, DE nem is taszít külsőre, akkor még van rá esély hogy idővel beleszeress,ahogy megismered a másikat.

20/L

2023. jún. 30. 11:28
 26/32 anonim ***** válasza:

Igen, ez egy nagyon jó példa. A személyiség a legfontosabb és hogy meglegyen a közös hang. A külső meg már csak ráadás, ha az is van hozzá 😉

(11-es voltam, 17F)

2023. jún. 30. 15:07
 27/32 anonim ***** válasza:
39%
Soha
2023. júl. 1. 12:35
 28/32 anonim ***** válasza:
11%
Semmikepp nem jarnek ronda/luzer/anyamasszony katonaja csavoval,meg ha nele is szeretek. 😂😂
2023. szept. 27. 08:40
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ahol nincs szikra rermeszetesen es azonnal ,ott sose lesz.

Felesleges csungnod rajta meg figyelned mikor hova megy .

2023. dec. 15. 06:59
 30/32 anonim ***** válasza:
Igen. 7 év barátság után lettem belé olyan szerelmes, hogy alig láttam. Hirtelen jött az érzés. Sajnos vége lett a barátságnak is, és a kapcsolatnak is. Mai napig érte dobog a szívem.
2023. dec. 24. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!