Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Létezik olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

Lányok! Létezik olyan, hogy van 1 srác ismerősötök, aki nem jön be nektek, de mondjuk jól érzitek magatokat vele, beleszerettek egy idő után?

Figyelt kérdés

2022. okt. 11. 15:30
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
#10 Így van, ez egyénfüggő. Mindenkinek más.
2022. okt. 11. 17:54
 12/32 anonim ***** válasza:
73%
8: oké, de itt az van h legalább objektíven szépnek láttad. Ha objektíven sem láttad szépnek, és úgy szeretsz belé, az viszont más kérdés. Én arra írtam, amit írtam, hogy felesleges ott az erőlködés. Nekem az jött le, h a kérdés is erre vonatkozik.
2022. okt. 11. 22:00
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
12: de olyanba is zúgtam már bele több hónapi ismeretség után, aki objektíven nem is volt szép (köpcös, alacsony, malacképű, foghíjas, kmikiegeresedő fej...). Nem undorodtam tőle, de nem is tartottam szépnek sem.
2022. okt. 12. 12:21
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen, így ismerkedtünk meg a későbbi férjemmel, hogy elvileg csak barátkoztunk, de fél év udvarlás után beadtam a derekam, pedig addig tök más volt a zsánerem és volt is más jelentkező is. Egyszerűen rászoktam és azon kaptam magam, hogy jól érzem magam vele, sőt hiányzik, ha nincs.
2022. okt. 12. 14:04
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Létezik
2022. nov. 6. 13:25
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen, sőt nekem általában nem a kifejezetten szépfiúk jönnek be. Jó azért ne legyen egy bányarém, de a higiénia az elegancia a stílus fontosabb és ami a legfontosabb, hogy tudjon beszélni és ne csak morogjon.. legyen humora a kockáktól behalok.

Nos, az a lényeg, hogy jól érezd magad vele.

2023. febr. 11. 19:12
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Létezik.
2023. febr. 18. 20:27
 18/32 anonim ***** válasza:
68%
30 év alatt nekem még nem volt ilyen.
2023. febr. 19. 12:59
 19/32 anonim ***** válasza:
14%

Ez attól függ milyen a csaj beállítottsága, illetve hogy milyen korú.

A fiatalabb, akár tinédzser lányoknak kell a szép, menő külső a rosszfiús viselkedés. Kb. olyan "nem számít a holnap vagy a jővő" pasi mentalitás.

Az idősebb olyan 30+ már nem válogat. A férfiak 30 fölött a legkapósabbak nyílván addigra vmi normális munkát össze is kell szerezniük ehez. Ott már a nő is teper a kapcsolatért, mivel érzi, hogy ketyeg a biológiai órája és tudja, hogy az élet véges. Nem fontos annyira, hogy a legjóképűbb vagy a legjobb testű pasival jöjjön össze, akivel könnyen eljut a csúcsra, hiszen neki csak egy megbízható férfi kell, aki aszisztálni tud a gyereknevelésben. Orális örömökre ilyenkor egy férfi ne is számítson. A nő egy ilyen kapcsolatban is tudja élvezni a szexet, de csak azért csinálja, mert neki jól esik. Nem pedig a párjáért.

Persze ezen is sokat lehet segíteni. A titok kulcsa az igényesség. Kondi, tisztálkodás, készségek fejlesztése szóban és írásban.

Amik rontanak rajta: káros szenvedélyek(cigi, drog, szerencsejáték, hízás, betegeskedés), szőr az orrban, fülben. A dzsungel szemöldök, hónalj kutya, kilóméteres farok szőr. Redvás fogak, vagy azoknak a hiánya, kellemetlen lehellet, kellemetlen testszag vagy lábszag. Létezik cipő és láb spray is. Hangos légzés, horkolás vagy, hogy szívod az orrod aztán beleköpöd a mosdókagylóba. Koszos, szakadt ruhák hordása. Mindenféle hangok kiadása bárhonnan. Rinyálás olyan dolgokért, amiket hozzáállással rendezni lehetne. Lustaság, mindenre fel kell hívni a figyelmet.

A nőieket inkább nem sorolom.

2023. febr. 19. 15:10
 20/32 anonim válasza:
26%
Nem
2023. febr. 20. 02:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!