Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megtörténhet, hogy valakibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtörténhet, hogy valakibe úgy szeress bele, hogy még nem is beszélgettél vele egy normálisat?

Figyelt kérdés

Rendszeresen látod az illetőt, de a körülmények miatt ott nem vagy csak nagyon minimálisan váltottatok pár szót.

Mégis, mivel már sokszor láttad, valamilyen szinten ismered, van róla egy képed. Ismered a mozdulatait, mimikáját, megfigyeltél rajta apróságkat, néhány akaratlan szokását.

Vagyis nem ismered, de mintha már egy csomó mindent mégis tudnál róla.

Ezek alapján bele lehet szeretni valakibe? Ez plátói szerelem? Vagy mi?

2023. szept. 25. 23:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Nálam azért kell ehhez némi kölcsönösség, olyan értelemben, hogy az illető sem néz levegőnek, ha nem is szerelmes belém,de látom a szemében hogy szimpi vagyok legalább.
2023. szept. 26. 17:46
 12/22 A kérdező kommentje:

O igen, 11.

Ha még kölcsönös is, na az már végképp halálos "szerelem".

2023. szept. 26. 18:05
 13/22 anonim ***** válasza:
11. Meg fobtos hogy legyen valakid mellette?
2023. szept. 26. 18:53
 14/22 anonim ***** válasza:

13.

11. vagyok. Ezt most hogy érted? Én azt írtam hogy nálam ez így történhet meg, ha legalább kedves velem szemben, vagy szimpatikus vagyok neki, különben halistennek nem indul be részemről sem plátói semmilyen vonzalom. Talán vmi önvédelmi mechanizmus nem tudom.

De hogy jön ide hogy van-e közben valakim?!

2023. szept. 26. 19:35
 15/22 anonim ***** válasza:
Mi lehet olyan körülmény, ami miatt nem beszélgethettek?
2023. szept. 26. 20:08
 16/22 A kérdező kommentje:
15, nem arról van szó, hogy egyáltalán nem lehet, de ha az egyik fél munkájából adódóan találkoztok, akkor abból nem alakul egy felszabadult beszélgetés, csak pár szót lehet váltani ilyen körülmények között.
2023. szept. 26. 20:45
 17/22 anonim ***** válasza:
És munkán kívül miért nem lehet?
2023. szept. 26. 21:01
 18/22 A kérdező kommentje:
Mert munkán kívül nem futok vele össze.
2023. szept. 26. 21:32
 19/22 anonim ***** válasza:
Akkor vagy túl félénk vagy, vagy foglalt. Mert valamit azért csak lehet lépni még a leírt körülmények között is. Jöttek már így össze párok.. Mondjuk attól is függ mi az illető munkája. Ha mondjuk ő a postás nálatok, boltban eladó, vagy az edződ, akkor több lehetőség van, mintha mondjuk ő a tanárod vagy orvosod, vagy ilyesmi. Vagy buszvezető. Bár ők elég könnyen ismerkednek nem jó példa 😃
2023. szept. 26. 21:49
 20/22 anonim ***** válasza:
Együtt dolgoztok? Munkahelyen is lehet apránként személyesebb irányba terelni a beszélgetést
2023. szept. 26. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!