Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatba vagyok egy hölgyeménnyel, megtörtént a testi kapcsolat is és jól érzi magát velem, de tegnap éjszaka az exével beszélgetett a kapuban Miért?
A jó kapcsolat alapja a bizalom. Felesleges féltékenykedéssel elég gyorsan eltaszíthatod magadtól a lányt.
10 éve váltam el, de a volt férjemmel a mai napig kapcsolatban vagyunk, baráti a viszonyunk, pedig nincs közös gyerekünk. A férjem nem aggódik emiatt, ismer engem és bízik bennem.
"hölgyemény" :D
Szerncséd, hogy jó csaj. Máskülönben dughatnád egyedül :D
Annyira azért nem kell barátkozni. Vannak szabályok, és elvek. Na meg nem éjszaka! Mondhatta volna azt is,hogy ne haragudj már alszok, vagy mást csinálok stb.
Én elhiszem,hogy nem volt semmi, mert tudom.. de a beszélgetés,kapcsolattartás mindennek az alapja és keletkezhet belőle később bármi.
Szerintem ő sem venné jó néven ha éjfélkor a volt párommal szórakoznék kint.
Szerinted mennyire vannak túl egymáson, ha az exe ajándékot hoz neki, ő meg a kapuban parádézik vele ezért az éjszaka közepén?
Mondjuk az is megér egy misét, hogy te hogyan lested ki ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!