Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kapcsolatba vagyok egy hölgyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatba vagyok egy hölgyeménnyel, megtörtént a testi kapcsolat is és jól érzi magát velem, de tegnap éjszaka az exével beszélgetett a kapuban Miért?

Figyelt kérdés
22:00 körül miért kell kint beszélgetni? Oké,hogy nem engedte be a házba, csak névnapi ajándékot adott át neki a csávó..de kicsit fura nekem. 6 évig voltak együtt, de nincs semmi közös dolog amiért beszélgetniük kéne! Tavaly szakítottak ami már azért nem friss szerintem.
2019. szept. 11. 08:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Akkor visszamennek. Miért vársz el egy olyan embertől hűséget ha képtelen rá?
2019. szept. 11. 09:02
 12/27 A kérdező kommentje:

Elmondta nekem egy ismerős aki arra járt. De rákérdeztem és nem tagadta.

Azt sem tagadta,hogy valamelyik nap felhívta a csávót és megkérdezte,hogy mi van vele,hogy van? Persze erre pislogtam mint hal a szatyorban.. de állítólag azért hívta fel mert hallotta,hogy beteg volt.

Hááát..nem tudom. Szerintem pislákol ott még valami legbelül. Lehet,hogy a csávónál több parázs van mert neki azóta sincs senkije. De elgondolkozok ezentúl azért.

2019. szept. 11. 09:05
 13/27 A kérdező kommentje:
Azért mert ez a nő egyáltalán nem rossz életű. Álszent duma.. de ő a hűség mintaképe..őt is csalták meg sokszor,és vált is már el nem egyszer,ezért ő sem szereti az ilyen sunyi dolgokat..és ezért sem értem ezt az egészet! Csalódottságot érzek.
2019. szept. 11. 09:08
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Azért érzel csalódottságot mert elvárásaid vannak vele szemben. Ha nem lennének,nem csalódnál.
2019. szept. 11. 09:09
 15/27 A kérdező kommentje:

De ne vicceljünk már!!! Egy kapcsolatban vannak elvársok,kompromisszumok kölcsönösen! Engem pl olyan egyáltalán nem zavar ha nappal vált pár szót egy csávóval mit tudom én boltban vásárlás közben, vagy valami.. azért én sem vagyok egy idióta,hogy minden zavarjon mert az már nem egészséges. De egy 22:00 utáni flörtölés a kapuban az számomra megalázó. Ja..kicsit megalázva érzem most magam.

De nekem már rég összelenne csomagolva ha nappal pl szólnék vagy írnék az exemre vagy bárkire is.

2019. szept. 11. 09:16
 16/27 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, hagyjátok egymást ezzel a nővel szerintem, ilyen egyszerű.

Azt se tudod már, hogy min akadj ki, egyszer azt írod, hogy "Engem pl olyan egyáltalán nem zavar ha nappal vált pár szót egy csávóval", de előtte tíz perccel még azt írtad, hogy "valamelyik nap felhívta a csávót és megkérdezte,hogy mi van vele,hogy van? Persze erre pislogtam mint hal a szatyorban.. (...) Szerintem pislákol ott még valami legbelül." Most akkor zavar vagy nem? :D

Hogy lehet "kapcsolat"-nak nevezni ezt egyáltalán? Bizalom nuku, kommunikáció nuku, empátia nuku, tulajdonképpen mitől lenne ez "kapcsolat"? Attól, hogy keféltek?

2019. szept. 11. 09:24
 17/27 A kérdező kommentje:

Ha pár percet beszél valakivel útközben az nem érdekel. Bunkó azért ne legyen senkivel. De azért ne hívja már fel telefonon,hogy érdeklödjön felőle. Telefonon keresztül nyílván nem csak futó pár szót beszéltek.Nagyon jól tudjuk,hogy olyankor sok percek,félóra is eltud telni.

Meg ne engedje már meg,hogy éjszaka a házhoz menjen. Nekik semmiről nincs úgy beszélni valójuk! Semmiről! Ha pl lenne közös gyerekek vagy bármilyen egyéb közös dolog.. azt is maximum nappal kéne megbeszélni. De még 1x mondom.. tapasztalt vagyok már,van élet a hátam mögött..volt olyan kapcsolatom is annak idején ahol az exével néha napján kellett a kapcsolatot tartani..de az is úgy történt,hogy csak pár másodpercre hello hello és kész.Így a korrekt!!! De ez az esti terefere nem tetszik nekem.

2019. szept. 11. 09:39
 18/27 anonim ***** válasza:
31%
Jézusom, most a pasija akarsz lenni, vagy a gazdája?
2019. szept. 11. 09:43
 19/27 A kérdező kommentje:

Korábban leírtam,hogy hasonló eset neki sem tetszene!Ő nem szereti ha az exek képbe vannak egy kapcsolatba! Így beszéltük meg,de szerintem egyébként sem illő!!!

És ezért vagyok zavart most,hogy megváltozott vagy a fene tudja.

2019. szept. 11. 09:52
 20/27 anonim ***** válasza:
Hát, én még mindig nem értem, hogy ezt a trágyát hogyan és miért hívjátok "kapcsolat"-nak.
2019. szept. 11. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!