Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kapcsolatba vagyok egy hölgyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatba vagyok egy hölgyeménnyel, megtörtént a testi kapcsolat is és jól érzi magát velem, de tegnap éjszaka az exével beszélgetett a kapuban Miért?

Figyelt kérdés
22:00 körül miért kell kint beszélgetni? Oké,hogy nem engedte be a házba, csak névnapi ajándékot adott át neki a csávó..de kicsit fura nekem. 6 évig voltak együtt, de nincs semmi közös dolog amiért beszélgetniük kéne! Tavaly szakítottak ami már azért nem friss szerintem.
2019. szept. 11. 08:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
69%
A beszélgetést nem kell úgy felfújni....
2019. szept. 11. 09:57
 22/27 anonim ***** válasza:
16%

Kérdező, adok neked egy használható tanácsot. Két féle ember létezik. Az első, aki szakítás után lezárja a volt kapcsolatát és továbblép. A második, aki úgy érzi jól magát, ha nosztalgiázik és a jelenlegi kapcsolata mellett is tartja a kapcsolatot az n+1. exxel is.

Na most ez egy olyan dolog, hogy mindenki hasonlót keressen magának, azzal lesz boldog. Én az 1.csoportba tartozom és szóba sem állok olyan emberekkel, akik az exeikkel kvaterkáznak. A másik csoport meg keressen olyat, aki ehhez asszisztál. Ez csak így működik. Én mindkét hozzáállást elfogadom, csak akinek az exei ilyen fontosak, azokra nem vagyok kíváncsi. Te is jobban járnál,ha magadhoz illő párt keresnél. Megváltozni egyikőtök sem fog, nem is kell. De ez állandó konfliktusforrás lesz a kapcsolatotokban, bárki enged, az rosszul fogja magát érezni. Egy kapcsolatnak meg nem ez a funkciója.

2019. szept. 11. 09:58
 23/27 A kérdező kommentje:

Szerintem egy nő nem adja oda az intimitását,testét akákinek. Főleg ő nem.

Én szerencsés és büszke embernek érzem magam,és boldog,hogy velem fekszik és velem ébred. Együtt fedezünk fel mindent, kirándulunk..beszélgetünk mély dolgokról tematikáról,egyszóval én jól érzem magam nagyon,és nem csak a szex miatt!

2019. szept. 11. 10:00
 24/27 A kérdező kommentje:
22-es!!! Nagyon bölcs igaz dolgot írtál! Le a kalappal! Csak tudod az a fura,hogy ő is az 1-es csoportba tartozott eddig. Ő is ugyanezt vallja,hogy az exeket le kell zárni és kész.(ezért sem tetszene neki ha én kommunikálnék valakivel is) Mindent tudok róla, azt is tudom,hogy az exe előtti exével,hogy viselkedik aki annak idején a férje volt nem kis ideig, és ott gyermek is van tehát ha vele havonta egyszer kétszer vált pár szót azt elfogadom és mindig tudok róla. De ez a csávó akivel éjszaka találkozott ez fura eset volt. Azt tudom,hogy nem megcsalás miatt mentek szét.
2019. szept. 11. 10:11
 25/27 anonim ***** válasza:
32%
Ha előre elmondta neked, hogy mit fog csinálni, kivel találkozik, akkor annak örülj és ne legyél bizalmatlan. Ne puffogj magadban, inkább próbálj túltenni, túlmutatni az exén. Egy nőt nem erővel kell "birtokolni" hanem elérni, hogy ne akarjon rajtad kívül mást.
2019. szept. 11. 13:32
 26/27 A kérdező kommentje:

25-ös. De sajnos nem mondta meg előre. Mástól tudtam meg és úgy mondta el,hogy rákérdeztem. Ezzel a csávóvl kapcsolatban sose mondd el semmit,később derül ki és jövök rá. Azt nem mondom,hogy olyan sokszor,rengetegszer fordul elő,de nem esik jól az olyan mint az éjszakai találkozása.

De most nagyon őszintén! Tegye fel a kezét ffi-nő egyaránt akinek tetszene az ha a barátja,barátnője az éjszaka közepén találkozna a régi párjával,és másoktól tudná meg a dolgot. Aki azt mondja,hogy nem érdekelne a dolog,az HAZUDIK!

2019. szept. 11. 13:47
 27/27 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező, pár havonta jössz ezzel a sztorival.

mindig ugyanaz a nő, vagy mindig másik vagy valaki visszament tőled az exéhez vagy mi van a háttérben?

2019. szept. 11. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!