Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánnyal jártam és 2-szer tálálkoztunk, beszélgettünk. De miután ez megtörtént egyre kevesebbet beszélgettünk. Szórakozik velem? Mit csináljak?
valószínű,akkor ez a lány nem is gondolta volna veled a kapcsolatot. Jó lenne vele megbezsélni, hogy mégis,akkor hogy áll a dolog. Ha elzárkózik egy találkozás lehetőségétől, akkor szerintem hagyd, ne is kérd, hogy találkozzatok. Lehet, hogy azért nem akar neked egyértelmű választ adni, mert nem akar téged megbántani. Ez nem egy korrekt dolog, de, ha nem megy két ember között valami, akkor azt nem szabad erőltetni. Szerintem ő kifogást keresett, ha szeretne, hidd el lenne rád ideje! Ne hitegesd magad, majd jön más!
sok sikert!
Egy hét elhívtam 3-szor és 2-szer azt ondta tanulnia kell,az utolsónál meg hogy nem is tudja.
Kössz a válaszokat.
a lányoknak, nőknek kb. 30-35 éves korukig (utána már el szokott múlni) van egy olyan becsípődésük, hogy ők a legkisebb királylány és értük harcolni kell.
Ez leginkább abban tud megnyílvánulni, hogy még ha tetszik is nekik egy pasi, akkor is úgy tesznek, viselkednek, mintha nem tetszene, hogy lássák mennyire hajlandó értük kűzdeni, hiszen, ha nem kűzd, akkor nem is szereti őket igazán.
A dologgal az a baj, hogy egyrészt nehéz szeretni valakit, aki nem engedi, meg miként is szeretné az ember, ha módod sem ad rá... másrészt a királylányok mellé adtak fele királyságot is, így ha kiderült, hogy amúgy nem igazán jön be, akkor sem volt teljesen értelmetlen harcolni.
Abból, hogy figyel téged, azt gondolom érdekled. Viszont a kicsi fejecskéjébe meg beleette magát a királylányság.
Igazából két dolgot tehetsz.
Belemész a játékba, és tovább ostromlod, amivel, lehet, hogy sikerrel jársz, de fent áll a veszélye, hogy egyrészt mégsem érdekled annyira és nem jön össze a dolog, másrészt a királylányok erős pasit akarnak (aki kűzd értük), nem pedig egy nyámnyila fickót, aki a lábuk elött csúszik.
A másik lehetőséged, hogy nem mész bele a játákba, és keresztül nézel rajta. Ekkor vagy elönyveli, hogy nem is szeretted igazán, tehát teljesen jogos és előrelátó volt részéről úgy viselkedni ahogy viselkedett, vagy úgy érzi pofáraesett (lássuk be, ciki, ha a hős böki a kalapját és otthagyja a királylányt a sárkánnyal) és elkezdi keresni a társoságod. Ez utóbbi tényleg csak akkor működhet, ha keresztül tudsz nézni rajta.
Én a második variációt javasolnám, nem fogod túl jól érezni magad, de legalább az önbecsülésed megmarad. És még a lányt is megnyerheted.
Sajnos, az a nagy harci helyzet, hogy mostantól jódarabig ilyen játszmákból fog állni az életed. Ha át tudod látni a dolgot, akkor még szórakoztató is lehet.
Ember amit te itt leírtál azt elmentettem 1 txt-be Szent Igazság néven és kirakom a falra xD
Olyan precízen megfogalmaztad a fiatal női lelket, hogy én se tudtam volna jobban/egyszerűbben. És ez vér igaz. Tényleg így működnek. Ki kell tapasztalni, hogy mi jön be nekik:
1. Udvarló, küzdő szépfiú aki mindent megtenne érte
2. Vagy egy macsó félvállról vevős verőlegény aki azt a látszatot kelti, hogy átnéz rajta. Emiatt a lány azt képzeli, hogy pofára esett és nem mindenki esik hasra előtte. Ez meglepi és bepánikol, hogy nem kaphat meg. De ezzel te totálisan tisztában vagy ezért megválogatod minden egyes szavadat vele és játszod a macsót, ha meg helyzet van olvasztod mint az állat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!