Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtörténhet, hogy valakibe úgy szeress bele, hogy még nem is beszélgettél vele egy normálisat?
Rendszeresen látod az illetőt, de a körülmények miatt ott nem vagy csak nagyon minimálisan váltottatok pár szót.
Mégis, mivel már sokszor láttad, valamilyen szinten ismered, van róla egy képed. Ismered a mozdulatait, mimikáját, megfigyeltél rajta apróságkat, néhány akaratlan szokását.
Vagyis nem ismered, de mintha már egy csomó mindent mégis tudnál róla.
Ezek alapján bele lehet szeretni valakibe? Ez plátói szerelem? Vagy mi?
Igen, bele is szerettem. Attól, hogy nem beszélgetek vele mélyen, még szólunk egymáshoz és másokhoz is. Minden nap látom, hogy beszél másokkal, hogy viselkedik különböző helyzetekben stb. Tudok róla egy csomó mindent.(Nem nyomozgatok, vagy ilyesmi, simán csak kiderül, mert ott van és én is.) Egy kapcsolatban nem az a fontos, tudod-e, hogy hívták a másik gyerekkori kutyáját, hanem például, hogy kezeli a konfliktusokat. Sose értem azokat, akik lebecsülik ezt, rajongásnak, meg mit tudom én, minek tituláljak.
Sokra mész vele, ha volt már 20 randid egy emberrel, azt is tudod, mi volt az óvodai jele, de minden alkalommal a legjobb formátokat próbáljatok hozni. Aztán van csodálkozás, amikor kiderül, hogy mondjuk nem lehet hozzászólni, ha álmos. Hát, igen, ez nem fog kiderülni a tervezett randikon, ahova mindenki, frissen, kipihenten, illatosan érkezik. A fent vázolt helyzetben viszont nagyon is.
Velem ugyanez történt meg, és igen, biztosan szerelmes voltam.
Én viszonylag ritkán éreztem ilyet bárki iránt is, vele nem jött össze, de neked azt tanácsolom, hogy hívd el randira, közeledj hozzá!
Igen lehetséges! Velem ez történik már egy ideje. Sosem beszéltünk, heti 1-2 alkalommal találkozom vele, mégis valami annyira vonz benne! Vagyis minden..
És igen, ez egy plátói szerelem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!