Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megtörténhet, hogy valakibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtörténhet, hogy valakibe úgy szeress bele, hogy még nem is beszélgettél vele egy normálisat?

Figyelt kérdés

Rendszeresen látod az illetőt, de a körülmények miatt ott nem vagy csak nagyon minimálisan váltottatok pár szót.

Mégis, mivel már sokszor láttad, valamilyen szinten ismered, van róla egy képed. Ismered a mozdulatait, mimikáját, megfigyeltél rajta apróságkat, néhány akaratlan szokását.

Vagyis nem ismered, de mintha már egy csomó mindent mégis tudnál róla.

Ezek alapján bele lehet szeretni valakibe? Ez plátói szerelem? Vagy mi?

2023. szept. 25. 23:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
59%
Ez rajongás lehet talán. Nagyon messze van a szerelemtől.
2023. szept. 25. 23:25
 2/22 anonim ***** válasza:
31%
Igen. Nekem a legerősebb szerelmeim ilyenek voltak. Talán azért is voltak olyan erősek, mert nem ismertem őket és így azt gondoltam, hogy csak jó oldaluk van. Idealizáltam őket. A szerelem evolúciós célja, hogy elvakítson a negatív tulajdonságokkal kapcsolatban, hogy így minél hamarabb családot akarj vele alapítani. Amikor 2-3 év után oszlani kezd a szerelem, akkor jönnek elő a másik ember negatív tulajdonságai, amelyeket nem értesz, hogy eddig miért nem vetted észre. Hát a szerelem miatt. Szóval igen, létezik szerelem első látásra. A kérdés az, hogy biztosan jó dolog-e.
2023. szept. 26. 00:02
 3/22 anonim ***** válasza:
At kell adnod magad az erzesnek , sok ember tobb mondon elte meg , van akinek hamar vege lett masnak meg sok eve tart. Egyszer mindennek vege lesz akkor ne is eljunk ? Na ugye.
2023. szept. 26. 00:48
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen, bele is szerettem. Attól, hogy nem beszélgetek vele mélyen, még szólunk egymáshoz és másokhoz is. Minden nap látom, hogy beszél másokkal, hogy viselkedik különböző helyzetekben stb. Tudok róla egy csomó mindent.(Nem nyomozgatok, vagy ilyesmi, simán csak kiderül, mert ott van és én is.) Egy kapcsolatban nem az a fontos, tudod-e, hogy hívták a másik gyerekkori kutyáját, hanem például, hogy kezeli a konfliktusokat. Sose értem azokat, akik lebecsülik ezt, rajongásnak, meg mit tudom én, minek tituláljak.

Sokra mész vele, ha volt már 20 randid egy emberrel, azt is tudod, mi volt az óvodai jele, de minden alkalommal a legjobb formátokat próbáljatok hozni. Aztán van csodálkozás, amikor kiderül, hogy mondjuk nem lehet hozzászólni, ha álmos. Hát, igen, ez nem fog kiderülni a tervezett randikon, ahova mindenki, frissen, kipihenten, illatosan érkezik. A fent vázolt helyzetben viszont nagyon is.

2023. szept. 26. 01:42
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
4 teljesen jó, szerintem is ez van.
2023. szept. 26. 02:35
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Velem ugyanez történt meg, és igen, biztosan szerelmes voltam.

Én viszonylag ritkán éreztem ilyet bárki iránt is, vele nem jött össze, de neked azt tanácsolom, hogy hívd el randira, közeledj hozzá!

2023. szept. 26. 06:32
 7/22 anonim ***** válasza:
16%
Hát ez nem igaz szerelem, csak fellángolás, beleszerettél a róla elképzelt képbe. Én egyszer egy buliban csókolóztam egy haverom öccsével, majd rá két hétre egy másik buliban szexeltem is vele. Következő nap meg azt hittem szerelmes vagyok belé. Ez még 19 évesen volt. Két talink volt, akkor se kettesben, nem beszélgettünk mély témákról, chaten egyáltalán nem, mégis én kb egy évig azt hittem szerelmes vagyok belé. Aztán hallottam a metrón ahogy egy srác mondja egy lánynak, hogy az emberek gyakran összekeverik a testi vonzalmat a szerelemmel. Akkor világosodtam meg :D
2023. szept. 26. 07:44
 8/22 anonim ***** válasza:
Igen, de nem szerelmes nem leszek belé.
2023. szept. 26. 11:25
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet szeretni egy embert így is.
2023. szept. 26. 14:58
 10/22 anonim ***** válasza:

Igen lehetséges! Velem ez történik már egy ideje. Sosem beszéltünk, heti 1-2 alkalommal találkozom vele, mégis valami annyira vonz benne! Vagyis minden..

És igen, ez egy plátói szerelem..

2023. szept. 26. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!