Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy pasi 4 hónap utàn sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi 4 hónap utàn sem jön rá, hogy a másik kell neki, akkor ez màr nem is fog megtörtènni, ugye?

Figyelt kérdés

Igaz, hogy végső soron a nő szakított, de azért mert a pasi úgy viselkedett, úgymond.

Előre is köszi!

2023. szept. 23. 23:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Érteni vélem a kérdést: ha 1 hónap után nincs határozott szándék, akkor utána már egyre kisebb az esély. Vannak kivételek, de az alapfelállás ez. Ilyen értelemben helyesen döntöttél.
2023. szept. 24. 05:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Egy barátnőm hasonló helyzetben van mint te, csak ő kb 3-4 hónapja kavar egy sráccal,akivel nem tudják eldönteni, hogy mit akarnak egymástól. 😂 Vicc. Szerintem ha valaki ennyi idő múltán sincs oda érted, nem mozgatod meg komolyabban,akkor kár a gőzért. Persze az más helyzet, ha randizgat két ember és nem akarják elsietni,de egyértelmű mindkettő fél szándéka. De itt nem erről van szó. Tehát ha eddig nem jött rá, hogy te kellesz neki,akkor ezután sem fog.

21L

2023. szept. 24. 13:16
 13/13 A kérdező kommentje:
Értem, köszi szépen a válaszokat, erre voltam kíváncsi.
2023. szept. 24. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!