Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Várjak rá vagy felejtős?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjak rá vagy felejtős?

Figyelt kérdés
Beszélgetek kb 2 hete egy sráccal, aki egyben a munkatársam is… most szakított egy hosszabb kapcsolatból, ahogy én is… egész nap beszélünk, a munkahelyen is, de randink még volt. Szóba jött hogy mégis mit szeretne… azt mondta neki idő kell, mert az exe nagyon korlátozta őt végig. Mégis bizonytalan vagyok.. nyilván nekem is kell idő, de jó lenne tudni, hogy hova fut ki ez a kapcsolat.
2023. szept. 23. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Előre senki nem tudja megmondani.

Ha úgy gondolod, hogy érdemes miatta egy kicsit várni, akkor várj,

2023. szept. 23. 22:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Várjatok egy picit de utána gyorsan ki kéne deríteni hogy mi ez maszatolni nem érdemes.
2023. szept. 23. 22:11
 3/8 anonim ***** válasza:
30%
Rohadtul nem érsz te fel az exéhez😂😂
2023. szept. 24. 11:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Szex, vagy semmi.
2023. szept. 27. 11:24
 5/8 anonim ***** válasza:
53%
Hagyj neki időt,kialakul majd úgyis ha passzoltok.
2023. szept. 27. 11:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

hat nem tudom ti hogy vagytok vele, de amikor en szakitottam valakivel, akkor en orultem, ha szembejott egy normalis no, akivel el lehetett menni randizni, vagy "kellettem" neki, nem meg nyalogattam a sebeim, hogy jaj az exem igy meg ugy. mi koze ennek ahhoz, hogy az exe korlatozta ot? oruljon neki, hogy mar nincs az ex es szabad ember.

szerintem siman csak nem gondolja komolyan veled, haverkodni jo vagy, de ennyi.

2023. szept. 27. 16:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Ő nem akar kapcsolatot, szexet akar maximum, elég az neked?
2023. szept. 28. 21:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Miért várnál rá? Ha szembejön az igazi, ne hagyd elmenni.
2023. szept. 29. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!