Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzodhat (szerethet) még egy ex vag, már inkább felejtős a téma? Bovebben lentebb.
A kérdésem igen egyszerű de elég nehezen találok valaszt rá.
Van olyan férfi aki össze jönne pár év elteltével is az exével akitől van egy közös gyermek is? (a gyerekkel a kapcsolattartás és minden egéségesen működik ahogyan eddig is ! ) Az ex nőről akitől van egy közös gyerek, na róla csak annyit hogy ő akkor keres engem ha éppen alkalmi talira van szüksége.
Ezen kívül nem ir, nem keres, nem is érdeklődik felőlem semmilyen téren.
Azz leszámitva ha néha ritkán alkalmi szex partnerként elő vesz.
Egyébként semmi közös programunk, semmi közös élménynek mondható pozitivum nincs és úgy érzem nem is lesz már köztünk,
Csupán annyi hogy, észre vehetően nem vonzódik hozzám, nem érdeklem és nem keres engem mint egy nő a férfit. És ez ahogy latom mar nem fog változni hiszen a paprikas krumpli sem jó visszamelegitve(vagy valami hasonlót szoktak mondani :D))
Ferfikent mit kellene lépjek ez ügyben?
Találjak mást és hanyagoljam azt a pár együttlétet is hanyagoljam el vele?
Vagy mitévő legyek?
Komolyra forsitva a szót jol esne ha valaki akárki is valami normalis tanáccsal be kommentelne. Akkár privatban is azt sem bánnám.
Elnézést kérek a pontatlan irás ért esetleg megfogalmazásért. Nem rég végeztem a melo helyemen és elég fáradt vagyok.
Readásul mobilon vagyok fent!
27éves férfi
25éves nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!