Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnál párodnak olyan embert aki rossz családi, anyagi helyzetben van? Vagy inkább felejtős még akkoris ha szereted?
Hónapok óta gyötör az egész, sajnos vagy változtat de akkor a szülein nem tud segíteni és ha valami bajuk lesz ő lesz a hibás ( hiába konkrétan nem, de lelkiismeret is van). Ha meg minden marad ahogy most van én megőrülök konkrétan. Ha erre nem gondolok akkor minden együtt töltött idő szuper vele, csak hat az embernek a jövőre is kell gondolnia főleg közeledve a 30 fele a huszonévekben)
Mit gondoltok?
Már írtam ki kérdést, sajnos ugyanaz minden. Együtt vagyunk szuper minden, tényleg úgy érzem szeret, de nem haladunk semerre.
Kevés az infó.
Mert nem mindegy, hogy azért csóró, mert játékgépezik, vagy azért, mert xarul fizetik a melóját. Vagy amit sokat látok, hogy diplomás fiatal nem megy melózni, mert mi az, hogy ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ, elmenjen DOLGOZNI egy irodába, napi NYOLC EGÉSZ ÓRÁT, havi xaros 300-ért??? >:)
Meg az sem mindegy, hogy én, hogy állok. Ha nyomorognánk ketten, az értelmetlen, de a mostani szintemen letojom, ha minimálbéres is.
Én nem jönnék össze olyannal, akinek tartósan segítenie kell a családját anyagilag, hacsak nem milliomos az illető.
Ez van. Saját otthonunk, családunk és gyerekeink hogy lesznek, ha az egyik fél a szülőknek adja a pénzét? A normális anyagi hátteret két átlagember is nehezen teremti meg, nemhogy egy.
Dolgozik, szakmájában. Szakmunkás végzettsége van, ügyes kezű tényleg sok mindenhez ért. A szülei hát… nem akartam szidni, bántani őket de leveszik pénzzel rendesen. Oké, hogy otthon él de kb alig marad nála pici zsebpénz. Én is dolgozom, érettségim és szakmám van, én tudok félretenni is mert anyukámmal élek és nem hogy segíteni kellene ő nem vesz el egy Ft-ot sem tőlem.
De annyira én sem vagyok jómódú, hogy majd az ő családjára keressek!
Ő neki ha elmondom ( persze finomabban ) akkor meg helyesel meg könnyes a szeme. De nem tudja azt mondani, hogy nem, oldjátok meg ahogy tudjátok….
Nehéz ügy ez nagyon.
7
Dobnám! Nem kell csóró csődtömeg luzer! Hogyne...kesobb ha egyutt elunk, akkor is majd abl szuleire kolti a penzt, es nem a MI eletunkre....kuka!
8 Sajnos most is ez van, hogy jobban keres mint én, de sosincs egy Ft-ja sem, mert az anyjáék…
Ez már sosem fog megváltozni? Már neki jó így? Vagy csak elfogadta a sorsát?
Nem tudtok összeköltözni esetleg?
Hátha elég lenne ahhoz, hogy függetlenedik a szüleitől és meglátná a különbséget (megmarad a pénze, szeretteljes kapcsolat Veled, tudna spórolni, stb.), így akár könnyebben tudná kijelölni a saját határait is, hogy eddig és netovább.
Vagy még nagyon friss kapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!