Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnál párodnak olyan embert aki rossz családi, anyagi helyzetben van? Vagy inkább felejtős még akkoris ha szereted?
Hónapok óta gyötör az egész, sajnos vagy változtat de akkor a szülein nem tud segíteni és ha valami bajuk lesz ő lesz a hibás ( hiába konkrétan nem, de lelkiismeret is van). Ha meg minden marad ahogy most van én megőrülök konkrétan. Ha erre nem gondolok akkor minden együtt töltött idő szuper vele, csak hat az embernek a jövőre is kell gondolnia főleg közeledve a 30 fele a huszonévekben)
Mit gondoltok?
Már írtam ki kérdést, sajnos ugyanaz minden. Együtt vagyunk szuper minden, tényleg úgy érzem szeret, de nem haladunk semerre.
"De az emberek pár hónap után nem beszélnek gyerekről, meg családról ezt kellene felfogni"
De, normális emberek pont hogy már a kapcsolat elején tisztázzák, kinek milyen nézetei vannak az önállósodás és családalapítás terén , hogy ne húzzák egymás idejét. Minek kapcsolatban lenni olyannal, akinek tök mások a céljai? Mi értelme felesleges elképzelésekbe ringatni magunkat a másikkal kapcsolatban?
Kérdező, itt nincs jó döntés. Vagyis de, megszakítani a kapcsolatot olyan szülőkkel, akik a gyerekük jövőjét elvéve, rajta élősködve akarnak létezni - de ezt nyilván nem fogja meglépni a párod, mert ha akarná, már megtette volna. Csakhogy nem tudja leküzdeni a belenevelt lelkiismeretfurdal@st.
Most bólogat neked, meg tudja is, hogy igazad van, de nem mer/akar változtatni. Szeret téged, és nem akar elveszíteni - de annyira mégse szeret, hogy a veled való jövő mellett döntsön.
Még most szakíts vele, mielőtt elpazarolsz rá éveket.
20 Én továbbra is nevetségesnek tartom a járogatást, munka mellett nehezebb is megoldani így és igen, lakva ismerszik meg az ember.
21 Igen így van a céloknak egyeznie kell. Pl. Én az elején elmondtam nem szeretnék gyereket , nyilván egy olyan férfi aki nagy családot akar akkor nem lennénk együtt.
Csak nemtudom ez persze nehéz neki és fél mi legyen, vagy ne is várjak, vagy találjunk ki egy határidőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!