Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elfogadnál párodnak olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadnál párodnak olyan embert aki rossz családi, anyagi helyzetben van? Vagy inkább felejtős még akkoris ha szereted?

Figyelt kérdés

Hónapok óta gyötör az egész, sajnos vagy változtat de akkor a szülein nem tud segíteni és ha valami bajuk lesz ő lesz a hibás ( hiába konkrétan nem, de lelkiismeret is van). Ha meg minden marad ahogy most van én megőrülök konkrétan. Ha erre nem gondolok akkor minden együtt töltött idő szuper vele, csak hat az embernek a jövőre is kell gondolnia főleg közeledve a 30 fele a huszonévekben)

Mit gondoltok?

Már írtam ki kérdést, sajnos ugyanaz minden. Együtt vagyunk szuper minden, tényleg úgy érzem szeret, de nem haladunk semerre.

2021. nov. 23. 09:50
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

10 Nem tudunk összeköltözni, mert ahhoz munkahely váltás is kellene egyben, azt meg ilyen bizonytalan vírus stb időben nem merjük meglépni. Biztosat feladni a bizonytalanért.

Na meg ha ő eljön az addig oké, de ez anyagilag így csak rosszabb lenne mert fizesse a fele költséget ahol együtt laknànk plusz haza is adjon, mert nem jönnek ki a pénzből. Ez a gond, ha nem kellene nekik adni ketten gond nélkül meglennénk a két fizuból.

2021. nov. 23. 12:34
 12/24 anonim ***** válasza:

11

Vagy változtat, vagy kuka! Hogyan akartok igy gyereket? Egy ilyen pasitol jobb menekulni

2021. nov. 23. 15:03
 13/24 A kérdező kommentje:
12 Gyereket nem szeretnék így az a része tárgytalan. De nagyon bánt ez a helyzet ahogy most vany
2021. nov. 23. 15:05
 14/24 anonim ***** válasza:

8 Sajnos most is ez van, hogy jobban keres mint én, de sosincs egy Ft-ja sem, mert az anyjáék…

Ez már sosem fog megváltozni? Már neki jó így? Vagy csak elfogadta a sorsát?"

Ezeket jobb lenne tőle megkérdezni, mert mi nem tudjuk mi van az ő fejében max tovább marasztaljuk vagy lehordjuk a sárga földig mennyire hülye.. Tehát neked kellen rákérdezni ő mennyire szeretne komoly kapcsolatot, de te még elég fiatal vagy ha jól érzem.. tehát hova sietsz pl 19-20 évesen ?

2021. nov. 23. 16:58
 15/24 A kérdező kommentje:

14 Én lehet elfogult vagyok vele , sőt biztos, mert szeretem. Ezért jó néha független és kívülálló emberek gondolatait is elolvasni.

Ahogy a kérdés leírásban is írtam, nem 19-20 éves vagyok. Nem első komoly kapcsolatom.

2021. nov. 23. 17:02
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Akkor adok egy őszinte választ: nem, nem fog megváltozni.

Aki meg akar szabadulni ettől a helyzettől, az párkapcsolattól függetlenül is kilép belőle.

2021. nov. 23. 17:19
 17/24 A kérdező kommentje:
16 Az a baj, mintha valahogy nem lenne jó döntés … ahogy velem bánik az azt mutatja szeret. De hogy mondjam azt, oké csak akkor maradok veled ha nem segíted már a szüleid , mert így nem jutunk semmire ?! Vagy mit kellene ?
2021. nov. 23. 17:57
 18/24 anonim ***** válasza:
59%
17. Azért ha még friss a kapcsolat, nem kellene egyből jövőről beszélgetni.. azt úgy 2-3 év után szokták tervezni.
2021. nov. 23. 18:49
 19/24 A kérdező kommentje:
18. Épp azért, mert mint írtam egyikünk sem gyerek már, ezért szerintem nem helyénvaló, hogy csak “járogassunk “ “találkozgassunk “ mint a kamaszok vagy mint az egyetemisták. Ez így nem komoly kapcsolat és mindketten azt szeretnénk.
2021. nov. 23. 18:52
 20/24 anonim ***** válasza:
59%
19. De az emberek pár hónap után nem beszélnek gyerekről, meg családról ezt kellene felfogni, szerintem te vagy az aki gyorsabb léptekben akar halad ebben a kapcsolatban mint az egészséges, az hogy 30 évesek vagytok közel nem jelenti a bizonyos részek való átugrását, ez nem egy film sorozat !
2021. nov. 23. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!