Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a lánnyal több napig nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lánnyal több napig nem beszélünk messengeren az rosszat jelent?

Figyelt kérdés
Ő nem ír, én meg nem merek ráírni. Nem szeretnék tolakodni.
2023. szept. 21. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
Akkor kuka.
2023. szept. 21. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Jó, de mi az előzmény? Beszéltetek konkrét témáról, ami befejeződött pusztán, és fel kéne dobni újat? Egyáltalán milyen kapcsolatba vagytok, ismerkedtek? Randizni randiztatok már, ismeritek egymást személyesen?

Általánosságba azt tudom mondani, hogy én kezdeti szakaszban nőként inkább azt várom, hogy a pasi kezdeményezzen többet, mert azt tapasztaltam, hogyha nőként én pezsgek sűrűbben, az azért van, mert a másikat csak ímmel-ámmal érdeklem.

2023. szept. 21. 22:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az utolsóhoz, nekem is hasonló tapasztalataim vannak.

Írj rá, hidd el, semmit nem veszíthetsz.

2023. szept. 21. 23:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

De "tolakodj" csak nyugodtan, mert ha te nem teszed megteszi más.

Illetve pontosítanék. Ha kell neked ez a lány és tényleg érdekel, akkor tedd ezt főleg. Nincs garancia hogy te leszel a befutó, de ha arra várnál hogy ő írjon, akkor szinte biztos hogy bukó. Kockáztass és nézd meg mi lesz.

2023. szept. 21. 23:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ő is azért nem ír, mert nem szeretne tolakodni, és mind a ketten kuksoltok a telefon felett, hogy mikor ír a másik. Ha férfinek érzed magad, akkor írjál neki, legrosszabb esetben maximum nem reagál, akkor tudod, hogy bukta.
2023. szept. 21. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!