Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha valamit személyesen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valamit személyesen nem beszélünk meg, telefonon messengeren nehezen tudom elérni a párom, akkor mi van?

Figyelt kérdés
2023. szept. 14. 23:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kurz und gut: baj
2023. szept. 15. 00:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Semmi. Majd ha hazáért megbeszélitek.
2023. szept. 15. 05:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Hazaért
2023. szept. 15. 05:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Azt azért meg kell mondjam, minden elismerésem mellett, hogy több energiát veszel igénybe, mint egy atomerőmű.

Szerintem Te még messengeren sem kérdezel semmit, nehogy valaminek is írásos nyoma maradjon, de azért ugye a másik, csak úgy feltétel nélkül bízzon meg benned.

Gondolom, oda mész hozzá és megkérdezed, biztosan nagy vagy és erős, ha akarna sem tudna megenni.

Bár előzetes időpontegyeztetés gondolom egy párkapcsolatba is szüksége, mert lehet éppen ezen a hétvégén nem lesz otthon.

2023. szept. 15. 05:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem mindegy hogy direkt menekul e es tudja jol hogy bajod van, vagy véletlen az egész.

Az elso esetben ki kell dobni a p.csába.

2023. szept. 15. 06:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Jó meglátás 5-ös:)

Micsoda dolog üldözni egy menekülő férfit. Eszem megáll. Azért jóízlés is van a világon:D

2023. szept. 15. 07:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen menekülő pasim. Két hónapig tartott a kapcsolat :D

Olyan volt, aki szerint úgy kell működnie egy kapcsolatnak, hogy ő bármit csinálhat, a másik fél fogadja el, ne hozza szóba azt, hogy éppen baja van vele, mert ez nem normális dolog, nem kell semmit megbeszélni, mert akkor neki rossz kedve lesz. Először élőben beszéltem vele erről és próbálta mindenáron elterelni a figyelmemet, de nem sikerült neki. Utána elkezdett kerülni. Nem taliztunk onnantól kezdve kettesben, nehogy véletlenül megbeszéljem vele a problémákat. A probléma amúgy elég nagy volt, szerelmes volt az exébe, amit tagadott, de igaz volt mint kiderült. Na hát tali nincs, akkor írok Messengeren. Egész nap nem írt vissza, én full idegben voltam, sírtam, aggódtam. Este megkérdeztem, hogy tényleg így itt hagysz engem ilyen állapotban? Akkor visszaírt, hogy sajnálja, de összeveszett az anyjával, na akkor már persze legyen ő a téma, hogy neki milyen rossz, én ne b.aszogassam semmivel. Kettesben tali utána sem volt. Aztán meg már volt, hogy egy teljes napig semmit nem írt, bár előtte se nagyon, csak addig én kerestem, most meg megvártam őt. Nem írt, ezért én másnap Messengeren megírtam neki minden bajomat, amit elolvasott, de nem írt vissza. Úgyhogy szakítottam vele Messengeren. Erre visszaírt és én voltam persze a rossz :D Még ő mondta, hogy felejtsük el egymást, mert egy rossz vicc, amit csinálok :D

Szerintem az ilyen menekülőkkel csak azt lehet csinálni, hogy megírod, hogy vége, és leszarod, hogy reagál-e vagy sem, másnaptól éled tovább az életed.

2023. szept. 15. 08:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Az van hogy ő nem a párod!!!
2023. szept. 15. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!