Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes így vele maradni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes így vele maradni?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi, aki nem szerelmes a lányba csak tetszik neki (3honapos kapcsolat), állítasa szerint neki kell barátnőm. Amikor a lánnyal van gondoskodo, odado,

tervez előre vele. Viszont a lánynak ez nem elég, fél, hogy ki lesz használva és csak azért van vele mert neki kell valaki és talán kapuzarasi pánik van benne, mert már az elején közölte, hogy ő két év múlva gyereket szeretne.

2023. szept. 21. 11:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes. Szülni meg aztán végképp nem.
2023. szept. 21. 11:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom barátnőd fiatal, ő meg 45-50 között van, akinek még nincs gyereke, de most jött rá, hogy akar...

Szerintem ezt felesleges erőltetni.

2023. szept. 21. 11:47
 3/8 A kérdező kommentje:
30 éves nő meg 27
2023. szept. 21. 11:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt már tegnap kiírtad.

Válaszoltunk, nem elég???

Ne szüljön neki!!

2023. szept. 21. 11:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Én nem írtam ki
2023. szept. 21. 11:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen mindegy mi van, minden nő magának szüljön gyereket. Ha meg tényleg csak a gyerekre utazik, már ne legyen utána a másik féltől követelése. A másik meg maradjon le a p..ba. Ezen kívül másra úgysem volt jó.
2023. szept. 21. 11:57
 7/8 anonim ***** válasza:
De még lehet ehhez is itatni kellett mindenféle csodaszerrel, amit a nagy "miszter átverhetetlen" még csak észre sem vett. Persze, hisz róla természetes, hogy gondoskodnak a nők ha beteg. szerencsére elég beteges volt.
2023. szept. 21. 12:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Dehogy éri meg.
2023. szept. 21. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!