Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes így mellette maradni, vagy jobb, ha véget vetek a kapcsolatnak?
Én 23 éves vagyok, a barátom 24. 3 hónapja vagyunk együtt. Nagyon rendes velem, szeretek vele lenni. Bemutatott a barátainak, ő is ismeri az enyémeket, úgy viselkedik velem, mint normális ember a barátnőjével.
Viszont sokszor mondja, hogy nem akar hosszútávú kapcsolatot, nem alkalmas rá. Valószínűleg nem maradna mellettem, jobban járnék ha keresnék helyette mást, ne szeressek belé, mert csak magamat bántanám vele.
Nem tudok rajta kiigazodni, mert egyszer ilyeneket mond, de máskor olyan apró, aranyos gesztusokat megtesz nekem, amiket az ember nem tesz meg olyanért, akitől csak szexet akar. Nem szégyell ismerősök előtt, az utcán is megfogja a kezem, megölel. Egyszerűen nem tudom mit gondoljak.
Vélemény?
Ész hová mész?
Egyértelműen megmondta hogy ne várj tőle sokat. Ez rohadt nagy szívás de kifejezetten korrekt volt na. Nem mondhatod hogy nem szólt előre.
Szerintem szakits
24N
Ez csak duma. Nem szabad hinni a hülyeségekben! Szerintem attól fél, hogy ő fog majd jobban ragaszkodni hozzád.
Nem lesz egy könnyű menet, de tarts ki mellette, ha fontos neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!