Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti véget vettek egy kapcsolatnak csak azért mert vannak nézeteltérések, kisebb viták?
Jezusom...minden kapcsolatban vannak nézeteltéresek, mivel nem egymás klónjai vagytok, hanem két különböző ember.
A kérdes az, hogy ezeket hogyan intézitek: meg tudjátok őszintén beszélni a másikra odafigyelve, kompromisszumot találni, vagy veszekedés és sértődés van mindig.
23/N
Azért tart annyi ideig manapság egy kapcsolat,mert minden szír szarert szakítanak az emberek.
Persze könnyebb szakítani, duzzog is, félre krni és lelepni, mint megbeszélni és megoldani a dolgokat. Jaja, fárasztó dolog tenni a kapcsolattol és figyelni a másikra.
N25
Én is úgy gondolom hogy megbeszélés kérdése. De annyi ilyet látok magam körül hogy kíváncsi vagyok már ki mit gondol ezekről. :)
S főleg férfiaknál látom ezt hogy szeretnék gyorsan eliszkolni ha valami nem kerek ezért tettem fel így a kérdést. De eszembe ágában sincs bárkit leszólni vagy ítélkezni csak a saját tapasztalatom miatt mondom ezt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!