Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tudnák csinálni? Többször...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnák csinálni? Többször voltam már vele kisebb kihagyasokkal és még mindig szeretem. De van pasija.

Figyelt kérdés
Régóta ismerjük egymást ő volt nekem az első szerelmem és színt úgy. Viszont bármikor is össze jöttünk tartott pár hétig és eltávolodtunk pár hétre, és megint újra próbáltuk és ez ment 3x. Most jobban mint mindig érzem hogy hiányzik és szeretem hogyan vezessem fel neki ha van palija?
2018. jan. 11. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:

sehogyan

Hagyd békén, ami nem megy minek erőlteted?

2018. jan. 11. 14:35
 2/4 anonim ***** válasza:
55%
Normális ember ilyenkor azt csinálja, hogy felméri az agyával, hogy ez sose működött és továbbra sem működik, úgyhogy félreteszi az érzelmeit és továbblép, ha kell, megszakít minden kapcsolatot, hogy könnyebben menjen.
2018. jan. 11. 15:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudom őt elfelejteni, már próbáltam nem egyszer de nem tudom... Lehet inkább tényleg hagyjam semmi jó nem fog kisülni belőle
2018. jan. 11. 19:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy minél jobban erőlteted a dolgot, annál rosszabb lesz. Ha eddig nem működött, ezután sem fog. Csak magaddal szúrsz ki, mert mindig neked fog fájni az, hogy nem lett kettőtökből semmi. Inkább hanyagold, és próbálj meg továbblépni.
2018. jan. 13. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!