Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan bekitenetek ki valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bekitenetek ki valakit ha nagyon haragszik?

Figyelt kérdés
Egy osszeveszes soran le hordtam őt de abszolut nem gondoltam komolyan amit mondtam…..sehogy nem akar bekuli pedig en nagyon szertem🥲😔
2023. szept. 20. 06:18
 1/7 anonim ***** válasza:
szar ember lehetsz ha így szivatod másikat, jobb lenne neki nélküled.
2023. szept. 20. 06:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Abszolut nem vagyok szar ember ha csak az emberek fele lenne ilyen 100szor jobb lene a vilag…..csak idegembe mondtam mert nagyon negsertett valamive
2023. szept. 20. 06:50
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
Lépj tovább, keress olyan párt, akitől nem leszel "idegben", avagy eltűri a lehordásokat!
2023. szept. 20. 07:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem kell masik
2023. szept. 20. 08:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nő, akkor küldj neki virágot. Egy kis üzenettel.
2023. szept. 20. 17:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem no
2023. szept. 20. 19:04
 7/7 anonim ***** válasza:

De az vagy, nem ismered : "megdobnak kővel dobj vissza kenyérrel"

Pláne úgy hogy szereted?

Minél hamarabb ismered fel hogy szar alak vagy annál hamarabb tudsz változni és nem úgy viselkedni mint egy darab kula.

2023. szept. 20. 20:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!