Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Függ attól hogy milyen hosszú lesz a kapcsolat attól hogy megismersz valakit és nyílván majd szexelsz vele de van ilyen hogy mennyi idő után jó ha lefekszel valakivel?
Figyelt kérdés
Ezt úgy kéne érteni (csak nem fogalmaztam meg jól) hogy én ha lefekszek valakivel az első randin az a kapcsolat kevésbé lesz tartós mint ha csak a 10 randin feküdtem volna le az illetővel.
Amúgy 17 éves fiú vagyok.
2023. szept. 19. 13:52
11/12 anonim válasza:
Volt akivel 2 hónapig vártam az elsö alkalomra és másfél év múlva szakítottunk. De olyan is, akivel az első randin lefeküdtem és már 4 éve együtt vagyunk és együtt is élünk.
Nem ettől függ. Ha valakivel működik akkor várakozással is fog és első alkalmi szexel is fog.
12/12 anonim válasza:
10-es ez hülyeség.
De igenis jobban fog vágyni ránk, ha az első együttlétkor olyat kap a szexben, mint addig soha. És most nem egyórás farokállásra, vagy reszelésre gondolok. Na és onnantól nem tudod levakarni a lányt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!