Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Függ attól hogy milyen hosszú lesz a kapcsolat attól hogy megismersz valakit és nyílván majd szexelsz vele de van ilyen hogy mennyi idő után jó ha lefekszel valakivel?
Ezt úgy kéne érteni (csak nem fogalmaztam meg jól) hogy én ha lefekszek valakivel az első randin az a kapcsolat kevésbé lesz tartós mint ha csak a 10 randin feküdtem volna le az illetővel.
Amúgy 17 éves fiú vagyok.
Szerelemtől függ, nem szextől.
Akik szeretik egymast azok együtt maradnak mig nem mulik el, akik nem, azok soha nem is voltak egyutt max szexelnek párszor.
Köszönöm a válaszokat!
Amúgy ez a kérdés egy társaságban alakult ki és mindenkinek más volt a véleménye
Első este szexeltünk. Igaz, hogy mi már régebben ismertük egymást.
Régebben együtt vagyunk, mint amióta te megszülettél.
Örülök és sok boldogságot kívánok!
Én nekem az volt a véleményem hogy ez minden embernél máshogy alakul
Kèrdező ez nàlam ugyan ìgy működik.
Egy idő utàn megfigyeltem, hogy minden kapcsolatom ahol tùl koràn volt szex tönkre ment elöbb vagy utòbb.
Amikor fokozatosan alakultak ki a dolgok, nem volt sűrgetès, agyalàs, a dolgok maguktòl jöttek akkor meg sokkal normalisabb, mèlyebb, tartalmasabb, hosszabb volt a kapcsolat.
Nekem valahogy mindenben a fokozatissàg működik. Ahol rohanàs, kapkodàs, sűrgetès, türelmetlensèg van azt hagyom is mert nem működik.
39 èves fèrfi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!