Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen sok párnak ugyanaz a munkája?
Kérdőszó + állítmány + alany különböző jelzőkkel.
Miért ugyanaz a munkája ilyen sok párnak?
Én annyi közös foglalkozásút nem látok az ismeretségi körömben. Akik azok, azok mind orvosok és az egyetem alatt jöttek össze. Mind el is vált.
Sz.v.sz. nem jó, ha ugyanaz a foglalkozásod a pároddal vagy ugyanazon a helyen melózol vele (kivéve családi vállalkozást)
Szüleim vendéglátós szakközépbe jártak, ott ismerkedtek meg. Mindketten szállodában dolgoznak (nem ugyanabban, de sokáig egy cégnél), más munkakörben, de hát hasonló :D
Még ismerek tanár, bíró párokat is.
Egyszer egy sráccal voltam egy rövid ideig, aki infót tanult, ő még be is szólt, hogy minden egyetemi barátja infós lánnyal van együtt, meg neki is mindig olyan tetszett meg, úgyhogy én vagyok a kivétel (és nem jóból mondta).
Én sosem voltam együtt olyannal, akivel ugyanaz lett volna a munkám, de még randizni sem randiztam olyannal.
Igen, mert van tema ami kozos is es nem unalmas.
Es illetve munkahelyen is ott talalkoznak gyakrabban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!