Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyen sok párnak ugyanaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen sok párnak ugyanaz a munkája?

Figyelt kérdés
A legtipikusabbak szerintem az orvos házaspárok, de másoknál is nagyon gyakran látom, hogy pl. mindketten tanárok vagy közgazdászok, könyvelők stb. Ez szerintetek annak köszönhető, hogy az emberek nagy részének nincs ideje külön ismerkedésre, csak a munkahelyén?
2023. szept. 12. 21:56
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
nagyrészt igen, ha van is idejük máshol ismerkedni, munkahelyen akár "akaratlanul" is egymásba szeretnek az emberek, ha sok időt töltenek együtt
2023. szept. 12. 21:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Van közös téma, kapcsolódási pont, megértik egymást a munkából fakadóan.
2023. szept. 12. 22:10
 3/10 anonim ***** válasza:
40%

Kérdőszó + állítmány + alany különböző jelzőkkel.

Miért ugyanaz a munkája ilyen sok párnak?

2023. szept. 12. 23:11
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
Mert abban a közegben mozognak és ott van lehetőség ismerkedni. A balettosoknak is általában balettosok a párja.
2023. szept. 12. 23:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Sokan az egyetem alatt ismerkednek meg a párjukkal és/vagy hasonló környezetben mozognak.
2023. szept. 12. 23:43
 6/10 anonim ***** válasza:
68%

Én annyi közös foglalkozásút nem látok az ismeretségi körömben. Akik azok, azok mind orvosok és az egyetem alatt jöttek össze. Mind el is vált.

Sz.v.sz. nem jó, ha ugyanaz a foglalkozásod a pároddal vagy ugyanazon a helyen melózol vele (kivéve családi vállalkozást)

2023. szept. 13. 00:02
 7/10 anonim ***** válasza:
1 ilyen párt sem ismerek, pedig rengeteg ismerősöm van 😅
2023. szept. 13. 07:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Szüleim vendéglátós szakközépbe jártak, ott ismerkedtek meg. Mindketten szállodában dolgoznak (nem ugyanabban, de sokáig egy cégnél), más munkakörben, de hát hasonló :D

Még ismerek tanár, bíró párokat is.

Egyszer egy sráccal voltam egy rövid ideig, aki infót tanult, ő még be is szólt, hogy minden egyetemi barátja infós lánnyal van együtt, meg neki is mindig olyan tetszett meg, úgyhogy én vagyok a kivétel (és nem jóból mondta).

Én sosem voltam együtt olyannal, akivel ugyanaz lett volna a munkám, de még randizni sem randiztam olyannal.

2023. szept. 13. 09:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem.ez előző párom a kollégám volt. Nem volt jó abból a szempontból sem, hogy túl sokat beszéltünk munkáról.
2023. szept. 13. 09:22
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen, mert van tema ami kozos is es nem unalmas.

Es illetve munkahelyen is ott talalkoznak gyakrabban

2023. szept. 13. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!