Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak véleménye érdekel, hogyha ugyanaz a nő 20- 30 kg túlsúllyal, illetve ápoltan, normál súllyal kerül elétek, akkor így sem- úgy sem érdekel benneteket?
Nehéz ezt így megmondani.
Vannak alapból erős testalkatú (tömzsi, molett, de közben izmos, nagy mellű stb) lányok ahol 20 kiló plusz feltűnik ugyan, nem ront annyit az összképen. 20 kiló minusz meg határozottan előnyös is lehet
De mondjuk ha egy 55 kilós csaj fogy le 30 kilóra és úgy néz ki mint egy kriptaszökevény na annál kiábrándítóbb nincs. Inkább egy molett, kissé husi csaj mint egy csontos. Ha kilátszanak a bordák, attól konkrétan öklendeznem kell sajnos, annyira ijesztő nekem.
Mire célzol? Hogy ha valaki túlsúlyosan nem érdekel, akkor lefogyva érdekelne-e?
Mondjuk 30 kg azért már okozhat komoly esztétikai hátrányt, és ne legyünk álszentek, azért bizonyos mértékben szinte mindenkinek számít a külső.
De olyat, hogy valaki az egyik állapotban abszolút hudegen hagyjon, a másikban meg életem szerelme legyen, nehezen elképzelhető. Akkor minimum a szimpátia még túlsúlyosan is meglenne.
Hát…
Az alacsony lanyok ne legyen koverek.
Ha jol oszlik el rajta, akkor lehet el tudnam fogadni. De meg igy is sok a 20-30kg plusz zsir
Kövér nővel sosem kezdenék...
Volt a bátyámnak egy bomba nője régen. Akkor a csaj 20 éves volt. Rohadt jó nő volt... aztán egy két hónap múlva megmutatott magáról egy kb 1 évvel ezelőtti képet, ahol még duci volt, plusz 20-25 kg...
Hihetetlen különbség, aki dagin volt, rá sem néztem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!